Přeskočit na obsah

Připravte svou armádu a připojte se k turnaji Age of Empires II

Age of Empires II, jedna z nejoblíbenějších realtime strategií, právě spustila svoji 6. sezónu, což znamená, že liga o velké ceny je již zahájena! Pokud jste vášnivým hráčem této hry, přihlaste se a ukážte své strategické schopnosti v soutěži proti dalším hráčům

Ostrava Championship vás zve na ligu AoE II

Je tu další sezóna Age of Empires II, a ty můžeš být součástí této velké akce! Registruj se a staň se vojevůdcem, který ukáže ostatním hráčům, jak se ovládá um této hry! Liga Age of Empires začíná již 16.04. od 18:00 a potrvá do 30.06.2023 23:59.

Každý hráč, který se zaregistruje do ligy, bude rozřazen do divize podle svého aktuálního skóre. Každá divize bude obsahovat hráče s podobným skóre, což zajistí, že každý bude mít stejně silné soupeře, jako je on sám. Tím bude zajištěna maximální vyrovnanost a napínavé zápasy od začátku až do konce turnaje. Celkově budou hráči rozděleni do 5 až 6 divizí podle svého skóre, takže každý má možnost získat vítězství v rámci své divize.

Pokud chcete být součástí tohoto vzrušujícího turnaje, jediné co musíte udělat, je zaregistrovat se pomocí jednoduchého formuláře, který naleznete pod přiloženým odkazem ZDE. Další informace o události naleznete na oficiálních stránkách našeho partnera Ovachamp.

Tak neváhejte se přihlásit do turnaje a ukázat tak vaše strategické dovednosti. 

Obrázek: ovachamp.cz

Generated by Feedzy