Přeskočit na obsah

Připravuje se nová strategie ze světa Duny

Duna vzala nedávno útokem kinosály a teď se bude o totéž snažit také herní titul Dune: Spice Wars, který  nás zavede na planetu Arrakis v průběhu příštího roku.

Funcom oznámilo novou připravovanou strategii Dune: Spice Wars inspirovanou slavným sco-fi od Franka Herberta. Jak už je v Duně zvykem, budete se snažit ovládnou nehostinnou poušť planety Arrakis a její bohatství, kterým je především ono koření. A chybět samozřejmě nebudou ani charakterističtí obří píseční červi. Budete tak muset pečlivě zkoumat své okolí, hledat zdroje a rozšiřovat svá území. Sami vývojáři tvrdí, že snad žádný svět není tak dobrým prostředím pro strategii, jako Duna. “Jsme všichni velkými fanoušky Duny a to původní knihy i nového filmu Denise Villeneuva,” prozradil ředitel studia Shiro Games Sebastien Vidal.

Vžít se budete moci do klíčových postav jednotlivých frakcí, takže se rozhodně nemusíte bát, že byste se striktně drželi pouze jedné strany barikády. Zahrajete si za rod Atreides i Barona Vladimira Harkonnena. Bude jenom na vás, koho poženete za ovládnutím Duny.

Hra by měla dorazit na Steam v Early Accessu někdy příští rok. O dalších platformách podrobnosti zatím nejsou dostupné.

Martin Havel

Obrázek: dailynationtoday.com

Zdroj: Gamers Generation

Zdroj: ICT NETWORK NEWS

Generated by Feedzy