Přeskočit na obsah

Radim Klabal posiluje tým ComSource v nové pozici Delivery Director

[[{“value”:”

Česká společnost ComSource, která se zaměřuje na kyberbezpečnost, síťovou infrastrukturu a datovou analytiku, rozšířila svůj tým. Novým Delivery Directorem se stal Radim Klabal, jehož úkolem je zajistit kvalitu i efektivitu realizovaných projektů po technické i ekonomické stránce a řídit vývojové aktivity v rámci produktového portfolia. ComSource tímto krokem pokračuje v plánovaném rozvoji poskytování svých IT služeb i v hledání nových příležitostí ve strategickém směřování firmy.

Radim Klabal působí v IT již více než 20 let. Do ComSource přichází ze společnosti GC System, kde pracoval na pozici technického ředitele zodpovědného za rozvoj a implementaci inovativních technologií například v oblastech bezpečnosti, analýzy a vizualizace dat, umělé inteligence a vývoje aplikací. V ComSource se Radim Klabal podílí na strategickém rozvoji a modelech poskytování služeb zákazníkům a dále pomáhá vytvářet a optimalizovat procesy, které z hlediska technologie a efektivity vedou ke zlepšení kvality dodávaných produktů. V rámci rozvoje poskytovaných řešení zaštiťuje se svým týmem také modernizaci a hledání nových technologií pro efektivnější fungování realizovaných řešení.

„Jsme rádi, že se Radim Klabal stal součástí naší firmy. Jeho zkušenosti s vedením týmu i koncepty zákaznických řešení nám pomohou v dalším rozvoji a zlepšení interních procesů při realizaci dodávaných řešení. S nástupem Radima se nám otevírají také nové možnosti spolupráce v oblastech zákaznických řešení, kde jsme doposud žádné zkušenosti neměli,“ říká Jaroslav Cihelka, spolumajitel společnosti ComSource.

„ComSource nabízí spojení dynamické firmy a přátelského prostředí, která se nebojí inovativních řešení. S mým týmem se staráme o to, aby se z pouhých příležitostí staly reálné a úspěšné projekty. Pro mě zajímavá je také široká škála zákazníků i řešení, které ComSource svým klientům zprostředkuje,“ dodává Radim Klabal.

Radim Klabal (47) je absolventem Vysokého učení technického v Brně a v minulosti zastával několik manažerských pozic, má zkušenosti s řízením dodávání služeb koncovým zákazníkům a taktéž v oblasti presales. Měl na starosti návrhy a konzultace IT zákaznických řešení, přípravu nových produktů i řízení týmu specialistů, například ve společnostech Soitron, DataSpring, O2 Czech Republic nebo na Ministerstvu zemědělství. Jeho koníčkem jsou bojové sporty a sám se aktivně věnuje tradičnímu karate.

TZ

Zdroj: JOBS NETWORK NEWS“}]] 

Zdroj: B2B NETWORK NEWS