Přeskočit na obsah

RE4 Remake obdrží bezplatné DLC

Vývojáři Resident Evil 4 uvedli, že hra obdrží také bezplatné DLC.

Resident Evil 4 obdrží bezplatné DLC

Dnes, 24. března 2023, vychází remake populární hry Resident Evil 4. Tento titul od společnosti Capcom je jedním z nejvíce očekávaných remaků letošního roku. Remake nabízí vylepšenou grafiku a nové herní prvky, ale stále zachovává původní atmosféru a napětí, které si hráči zamilovali.

Kromě samotného remakeu bude také k dispozici DLC s názvem „Mercenaries„, které přidává nový herní mód. V původní verzi Resident Evil 4 z roku 2005 byl režim The Mercenaries zpočátku exkluzivní pro verzi hry na konzoli PS2, která vyšla až devět měsíců po vydání verze pro konzoli GameCube, a to v závislosti na regionu.

V tomto režimu hráči opět navštěvovali známé lokace z hlavní kampaně, ale tentokrát se museli snažit zabíjet nepřátele co nejrychleji, aby získali body. Tento arkádový styl hraní se ukázal jako obrovský hit a výrazně přispěl k obrovské znovuhratelnosti hry.

Fanoušci Resident Evil 4 od té doby požadovali, aby i remake této hry obsahoval režim The Mercenaries. A jejich přání bylo vyslyšeno – v novém remaku Resident Evil 4, který vychází 24. března 2023, bude režim The Mercenaries také k dispozici. Hráči se tak mohou těšit na znovuobjevení oblíbeného arkádového stylu hraní, který zaručuje nekonečnou zábavu a výzvy.

Obrázek: game.capcom.com/residentevil

Zdroj: Gamers Generation

Zdroj: ICT NETWORK NEWS