Přeskočit na obsah

Restartu série Mortal Kombat se dočkáme v září

Očekávání hráčů se proměnilo v realitu, namísto dvanáctého pokračování známé ságy Mortal Kombat můžeme v září po třiceti letech očekávat její reboot.

Uvítejte Mortal Kombat 1

Vydavatelská společnost Warner Bros Games oznámila Mortal Kombat 1. Další hru do legendární série vyvinutou herním studiem NetherRealm Studios, která bude mít zcela nový příběh a zápletky. V jejímž obsazení se ovšem budou nacházet nám již známé, ale přetvořené verze kultovních postav. Dle tvůrců se jich zároveň několik vrátí do hlavního dění jako například Lui Kang, Shang Tsung, Scorpion, Kung Lao a mnoho dalších. Společně s oznámením vyšla napínavá upoutávka v podání krátkého filmečku, nikoliv záběrů ze hry jak bývá u takovýchto upoutávek zvykem.

Datum vydání

Mortal Kombat 1 má naplánovaný datum vydání na 19. září tohoto roku. Cena základní verze je stanovena na 70 amerických dolarů, což v přepočtu dělá něco kolem 1500 Kč, za kterých si hru můžete ihned předobjednat a zajistit si přístup do srpnové bety pro konzole. Za cenu 110 dolarů, tedy přibližně 2400 Kč, si můžete zajistit přístup k dřívějšímu započetí startu o 5 dní. Hra bude dostupná na platformách PC, Xbox Series X/S, Switch a PlayStation 5.

Obrázek: wallpaperaccess.com

Zdroj: Gamers Generation

Zdroj: ICT NETWORK NEWS