Přeskočit na obsah

Riot Games navázali spolupráci s Xboxem

V herním světě je už běžné, že velkém společnosti navazují spolupráci s velkými značkami. Nejnovější událostí se stává spolupráce mezi Xboxem a Riot Games.

Xbox a Riot Games navazují spolupráci

Ne tohle není vtip. Riot Games navazují spolupráci s gigantem na poli softwaru Microsoftem, především s jeho herní divizí Xbox. V čem ale tato spolupráce spočívá? Jedná se o další propagaci Game Passu, předplatitelské služby pro PC a Xbox hráče. Hráči nově získají řadu výhod do všech free to play titulů od Riot Games. Ty získáte propojením Riot Games a Xbox účtu. O jaké výhody se však jedná?

Výhody

League of Legends

U „Lolka“ je to velký bonus zejména pro začínající hráče. Propojením účtů totiž získají všechny dostupné šampiony, kterých se ve hře nachází více jak 160 a zároveň obdrží nové hned v den vydání. Dalším plusem se stává také 20% nárůst získaných XP za zápas. A jako dárek dostanou nováčci master truhlu s klíčem, tudíž možná dostanete hezké skiny na své oblíbené šampiony.

Valorant

U Valoratu je to podobné jako v případě LoL. Dostanete všechny dostupné operátory i nové v den vydání a 20% XP boost do Battlepassu. A jako dárek dostanete malý přívěšek na zbraně.

Teamfight Tactics

U této hry jsou odměny mnohem zajímavější. Zde dostanou nově příchozí jednu vzácnou mini legendu, čtyři skiny pro arény, které přijdou v dubnu 2023 a jeden náhodný skin pro arénu. A jako dárek obdrží vzácné vajíčko s mini legendou.

Wild Rift

Ani mobilní hráči nezůstanou bez odměny. Ti také obdrží všechny dostupné šampiony, nové šampiony obdrží v den vydání a budou mít 20% boost na XP. A jako dárek dostanou truhlu s náhodným emotem.

Legends of Runetera

Zde toho dostanou hráči asi nejméně ze všech výše zmíněných her. Začátečníci dostanou všechny karty ze sady Foundations, což je kolekce 314 karet s 24 šampiony. A jako dárek dostanou prismatickou truhlu, ze které dostanou další karty do sbírky.

Do kdy si to musím aktivovat?

Asi z toho výčtu všech odměn a dárečků vám vyvstala otázka: Do kdy si to musím aktivovat? Nebojte se, máte hromadu času, protože tato akce trvá do začátku nového roku.

Obrázek: unsplash.com

Příspěvek z superparmeni.eu

Zdroj: Gamers Generation

Zdroj: ICT NETWORK NEWS

Generated by Feedzy