Přeskočit na obsah

Rubicon zavádí chytré odpadové služby do dalších měst v USA

Společnost Rubicon, zabývající se inteligentním odpadem, hlásí, že přidala dalších 11 měst v USA na seznam obcí, které využívají její technologii k podpoře hlavních městských operací se zaměřením na sběr pevného odpadu.

Toto přijetí je vedeno novými městskými zákazníky včetně Rochesteru, New York; Surprise, Arizona; High Point, Severní Karolína; Newton, Massachusetts; Rockville, Maryland; Galveston, Texas; Cleveland Heights, Ohio; Dubuque, Iowa; North Platte, Nebraska; a Winchester ve Virginii.

Svoz odpadu

Podle Rubiconu tato města provozují základní sběr odpadu, který obsluhuje téměř jeden milion lidí dohromady v hlavní městské a předměstské struktuře USA. Chytrá technologie Rubicon pro vládní flotily pomáhá těmto městům:

Přejít od manuálních papírových procesů k plně digitálním operacím
Vyvážit odpadové a recyklační cesty, aby byla zajištěna spravedlivá frekvence služeb pro obyvatele
Snížit počet zmeškaných vyzvednutí a zbytečných návratů
Ušetřit peníze zlepšením provozní efektivity a zlepšením služeb zákazníkům.

 

Díky nově vytvořeným digitálním trasám bude každé město schopno podrobně monitorovat výkonnost tras, identifikovat oblasti, kde lze zlepšit služby v oblasti odpadu a recyklace, a přijímat rozhodnutí na základě dat pro zvýšení provozní efektivity a lepší služby pro své komunity.

Rubicon tvrdí, že v roce 2022 digitalizoval 2 734 tras a obsluhoval 2,7 milionu zákazníků svými SmartCity nákladními vozy, včetně 906 493 nových městských zákazníků.

„Jsme nadšeni, že můžeme spolupracovat s těmito 11 městy, abychom jim pomohli přejít k udržitelnějšímu a efektivnějšímu provozu nakládání s odpady a recyklací,“ řekl Conor Riffle, senior viceprezident pro chytrá města ve společnosti Rubicon.

„Tato města poskytují svým komunitám základní služby a my jsme hrdí na to, že jim můžeme pomáhat činit rozhodnutí založená na datech, aby se zlepšila efektivita tras a zlepšily jejich služby v oblasti odpadu z domácností a recyklace.“

RubiconSmartCity je proprietární cloudová technologická sada, jejímž cílem je pomoci místním samosprávám běžet rychleji, chytřeji, s efektivnějšími odpady, recyklací a provozem komunálních vozových parků pro velké zatížení.

Rubicon tvrdí, že pomáhá stávajícím vládním vozovým parkům vylepšovat okolí ulic monitorováním stavu vozidel, zlepšováním chování řidičů a zajišťováním efektivního sběru materiálů, což má za následek méně dopravních nehod, menší opotřebení na silnicích a bezpečnější komunity.

Zdroj: smartcitiesworld.net

Zdroj: IOT NETWORK NEWS

Zdroj: ICT NETWORK NEWS