Přeskočit na obsah

Sada RGB reproduktorů Trust GXT 635 Rumax

Trust GXT 635 Rumax Multiplatform RGB 2.1 Speaker Set

Hráči často nedají dopustit na sluchátka, ale někdy je větší pohoda prostě se pohodlně usadit a při dlouhém maratonu si zbytečně nezatěžovat hlavu, která může po dlouhém nošení headsetu začít bolet. Pro takové herní seance, večerní posezení u filmu nebo poslouchání hudby je ideální kvalitní set reproduktorů, jakým je GXT 635 Rumax od společnosti Trust. Propojit ho můžete takřka s čímkoliv a u kompatibility jeho schopnosti zdaleka nekončí.

Kvalitní sestava reproduktorů, která přinese výborný požitek z jakéhokoliv vydaného zvuku by měla být součástí mediálního koutku každého, kdo nemá na hlavě čtyřiadvacet hodin denně nasazená sluchátka. Přesně proto jsou tu i GXT 635 Rumax reproduktory, které potěší všechny, kdo si potrpí na kombinaci dobrého zvuku s vizuálním požitkem.

Trust GXT 635 Rumax backRumax se skládá z dvou prémiových reproduktorů a subwooferu. S až 80W výkonu se rozhodně nemusíte bát, že by trpěly nedostatkem šťávy a ztrácely by se vám z doslechu. O dokonalou vizuální stránku se stará kromě elegantního designu také nastavitelné RGB podsvícení vpředu, které disponuje rovnou šesti režimy. K němu se přidávají i světélka vzadu, s jejichž pomocí můžete vykouzlit nasvícením zdi v pokoji opravdu dokonalou atmosféru.

Trust logoK pohodlnému poslechu neodmyslitelně patří také dálkové ovládání, s nímž je možné kontrolovat všechny funkce sestavy. Ať už potřebujete jenom jemně zkorigovat hlasitost, upravit svícení nebo přepnout vstup signálu, zvedat se není třeba. Zmínit se sluší také možnost zapnout eko režim, při kterém se reproduktory automaticky v neaktivitě uvedou do pohotovostního režimu.

Dalším klíčovým prvkem výbavy GXT 635 Rumax je sada vstupů, která umožňuje propojení prakticky s čímkoliv. Ať už chcete k reproduktorům připojit svoji herní konzoli, počítač, televizi, telefon nebo jakékoliv jiné zařízení, je velmi pravděpodobné že se vám to podaří. K dispozici je totiž USB port, HDMI, S/PDIF, 3,5mm Jack a samozřejmostí je také bezdrátové připojení Bluetooth. Reproduktory lze tedy použít bezdrátově přes Bluetooth nebo drátově přes digitalní (optical, HDMI-ARC, USB) a analogové (3.5mm) připojení.

Autor: Martin Havel

Zdroj: Gamers Generation