Přeskočit na obsah

Samsung Galaxy A52s 5G: Elegantní design a parádní výbava

Samsung Galaxy A52s 5G

Samsung Galaxy A52s 5G je vybaven displejem Infinity-O s technologií Super AMOLED a úhlopříčkou 6,5 palce neboli 16,5 cm a nabízí bezkonkurenční poměr ceny a výkonu. Hráče potěší především plynulé překreslení pohybu díky obnovovací frekvenci 120 Hz – v téhle kategorii jste si tak kvalitní obraz ještě neužili.

Fotoaparát vás také potěší. Se čtveřicí fotoaparátů Multi Role si kreativní povahy opravdu vyhrají. Hlavní modul má 64 megapixelů a optický stabilizátor, kromě toho je k dispozici i ultraširoký fotoaparát, teleobjektiv a makroobjektiv. Selfie fotoaparát na přední straně má nevídané rozlišení 32 megapixelů.

Samsung Galaxy A52s 5G je vybaven technologií Game Booster založenou na umělé inteligenci, která potěší zejména náruživé hráče. Funkce Frame Booster přidává mezi jednotlivá herní okénka virtuální obraz, což znamená plynulejší překreslení pohybu při rychlých herních akcích. Velkou pochvalu zaslouží výkonná baterie s kapacitou 4 500 mAh a rychlé dobíjení 25 W, což znamená dlouhou výdrž a méně nutného času na dobíjení.

Samsung logoTelefon má skvělé reproduktory, takže kvalitní stereo zvuk, který ocení hráči i milovníci filmů či seriálů, si vychutnáte i bez sluchátek. Vestavěné reproduktory jsou vybaveny technologií Dolby Atmos, což znamená nejen kvalitní audio, ale i prostorové efekty.

A s Galaxy A52s 5G vás nezastaví ani déšť. Telefon splňuje certifikaci IP67, takže je odolný proti vlhkosti i prachu a ve vodě vydrží ponořený až do 1 metru hloubky po dobu 30 minut. Takže ho jen osušíte a můžete se bavit dál.

Mezi výrazné přednosti nového Samsungu Galaxy A52s 5G patří i rychlé připojení do 5G sítí. Nejde jen o rychlejší datový tok, důležitou vlastností 5G je i rychlá odezva, a tedy menší zahlcování vyrovnávací paměti v rychlých herních akcích, kde se jiné telefony mohou zasekávat. U Galaxy A52s 5G se to nestane.