Přeskočit na obsah

Schneider Electric oceněna jako „Microsoft Partner of the Year“

Společnost Schneider Electric oznámila, že získala ocenění Energy & Sustainability 2022 Microsoft Partner of the Year. Firma Microsoft ocenila inovativní softwarová řešení EcoStruxure poskytovaná zákazníkům využívajícím platformy Azure Cloud a Dynamics 365.

Ocenění Microsoft Energy & Sustainability Partner of the Year je udělováno partnerům společnosti Microsoft, kteří v uplynulém roce vyvinuli a dodali vynikající aplikace, služby a zařízení založené na technologii Microsoft. Z více než 3 900 přihlášených společností z více než 100 zemí v různých kategoriích byla společnost Schneider Electric oceněna za poskytování vynikajících řešení a služeb v oblasti energetiky a udržitelnosti.

V roce 2021 pomohla řešení EcoStruxure zákazníkům snížit emise uhlíku o 84 milionů tun, což od roku 2018 představuje 347 milionů tun emisí, kterým se zamezilo. Řešení EcoStruxure jsou postavena na architektuře Microsoft Azure a pomáhají zákazníkům dosahovat jejich cílů v oblasti energetiky a udržitelnosti prostřednictvím kombinace elektrických a digitálních řešení.

“Získání ocenění Microsoft Energy & Sustainability Partner of the Year 2022 je velkým uznáním naší společné práce v oblasti řešení klimatických změn. Nacházíme se v kritickém okamžiku. Pokud nebudou přijata okamžitá opatření ke snížení emisí, brzy překročíme bod, z něhož není návratu. Společnosti mají zásadní potenciál zabraňovat těmto skutečnostem; samotný dopad však nebude stačit. Proto je zapotřebí spolupráce, jako je ta mezi společnostmi Schneider a Microsoft, aby se posílilo inovační úsilí a vytvořily se technologie, které mohou zvrátit vývoj,” řekl Olivier Blum, výkonný viceprezident pro energetický management ve společnosti Schneider Electric.

Příklady poskytování dalších služeb společností Schneider Electric a Microsoft:

Zelené datové centrum: Když Microsoft hledal komplexní řešení pro efektivnější návrh, výstavbu a provoz svých datových center, Schneider Electric využil pokročilé principy k sestrojení jednotného modelu. To umožnilo společnosti Microsoft vytvořit digitální dvojče, které zajistilo nadprůměrnou rychlost během výstavby. Tím se dosáhlo vyšší efektivity s menším počtem oprav a snížilo se množství odpadu.

CLP Hong Kong Limited: Společnost CLP nasadila řešení EcoStruxure ADMS a ArcFM/ArcGIS společnosti Schneider Electric na platformě Microsoft Azure, aby transformovala svůj systém digitálního monitorování sítě a optimalizace síťového provozu. Společné řešení přineslo společnosti CLP několik výhod, včetně efektivnějšího monitorování a správy celé její vysokonapěťové (VN) a nízkonapěťové (NN) koncové sítě a schopnosti přizpůsobit se nárůstu rozšíření distribuovaných zdrojů energie (DER) díky přesné předpovědi výkonu a monitorování těchto zdrojů.

IntenCity: Vlajková loď společnosti Schneider Electric, “budova budoucnosti”, otevřená v roce 2021, je desetkrát energeticky účinnější než průměrná budova, což z ní činí jednu z nejúčinnějších budov na světě. Rozkládá se na ploše 26 000 metrů čtverečních a zaměstnává 1 500 lidí, přičemž řešení EcoStruxure společnosti Schneider Electric s platformou Azure poskytují přístup k 60 000 datových bodů každé dvě minuty. To umožňuje společnosti IntenCity využívat prediktivní data pro inteligentní správu budov a energetickou flexibilitu, aby byla zajištěna maximální spolehlivost a odolnost.

Společnosti Schneider Electric a Microsoft spolupracují již více než 30 let. Spolupráce je založena na společné vizi energetické účinnosti a udržitelnosti.

Zdroj: RESELLER CHANNEL NETWORK NEWS

Zdroj: ICT NETWORK NEWS

Revoluce v benefitech se nekoná

[[{“value”:” I navzdory obavám z dopadu vládního konsolidačního balíčku na oblast zaměstnaneckých benefitů k žádnému kritickému scénáři nedošlo a očekávané plošné snižování benefitů se nekonalo.

Číst dále »