Přeskočit na obsah

Shadow Warrior 3 vyjde na začátku března s pachutí hyperkorektnosti

Fanoušci série Shadow Warrior se mohou již na začátku března těšit na další díl svojí oblíbené hry. S vydáním se ovšem nesou i nepříjemné zprávy.

Devolver Digital potvrdili, že vydání třetího dílu Shadow Warrior opravdu můžeme očekávat už 1. března. Dalo tak za pravdu únikům, které se v nedávné době podařilo získat z Microsoft store. Tolik k dobrým zprávám. Bohužel je tu ale také jedna, která není tak příjemná. Fanoušci si totiž budou muset zvykat na nový hlas hlavního hrdiny Lo Wanga, jehož původní dabér končí. Vývojáři totiž podle svých tvrzení chtějí “napravit své chyby a obsadit asiata,”. “Od doby, co jsme rebootovali Shadow Warrior, ve Flying Hog a Devolver Digital  jsme se snažili sérii modernizovat a součástí toho je náprava naší chyby, kdy jsme obsazovali herce, který neodpovídá kulturnímu původu našeho hrdiny,” vysvětluje Robbie Paterson z Devolveru.

Nově se role Lo Wanga ujme herec Mike Moh, který mimo jiné hrál i Bruce Leee ve filmu Tenkrát v Hollywoodu. “Oba naše týmy jsou nadšené, že mohou začít novou kapitolu, ve které budeme pracovat s úžasným Mikem Mohem a zároveň bychom chtěli poděkovat Jasonovi Liebrechtovi, za jeho práci na sérii,” hovoří dále o angažování nového představitele hlavního hrdiny.

Shadow Warrior 3 vyjde 1. března  na PC, Xbox One a PS4. Skrze zpětnou kompatibilitu si ho zahrajete také na konzolích nové generace.

Zdroj: Gamers Generation

Zdroj: ICT NETWORK NEWS