Search
Close this search box.

Sifu dorazilo na Steam a konzole Xbox

Sifu, jedna z nejoblíbenějších bojových her, která vyšla v loňském roce, se více než rok po svém vydání objeví i na dalších platformách.

Sifu na konzolích a Steamu

Od 28. března se fanoušci Xboxu konečně dočkali hry, na kterou jistě čekali – populární bojovka Sifu bude dostupná i na této konzolové platformě. Pro hráče na PC, kteří nechtějí hrát na Epic Games, bude hra k dispozici prostřednictvím služby Steam. Dosud bylo možné si hru zahrát pouze na Epic Games, ale s touto aktualizací bude hra dostupná na všech hlavních platformách.

Jako bonus pro všechny hráče bude hra dostávat bezplatné aktualizace s novými arénami. Nicméně, tato aktualizace s arénami pravděpodobně bude jednou z posledních, jelikož aktualizace s novými arénami nebo režimy, které se dají opakovat donekonečna, obvykle signalizují blížící se konec podpory hry. Nicméně, fanoušci si stále mohou užívat hry a věnovat se svým oblíbeným postavám a kombinacím.

Bojovka Sifu původně vyšla 8. února 2022 na platformě Epic Games a konzolích PlayStation 4, PlayStation 5 a od listopadu téhož roku také na Nintendu Switch.

Obrázek: epicgames.com