Přeskočit na obsah

Sinking City 2 se představuje

Na prezentaci Xbox Partner Preview vývojáři z ukrajinského studia Frogwares představili nový díl akční hororové adventury Sinking City 2.

Sinking City 2 již v letošním roce

Po úspěšném prvním díle a náročném právním boji o autorská práva přichází Frogwares s oznámením The Sinking City 2 během události Xbox Partner Preview. Děj hry, umístěný do 20. let v USA, přenese hráče do světa plného Lovecraftových příšer a neustálých změn prostředí.

Studio Frogwares se s novým dílem plánuje zaměřit primárně na horor, což představuje odchylku od jejich tradičních detektivních her. „Původní Sinking City je dosud jedním z našich nejúspěšnějších titulů, díky silnému zaměření na žánr hororu,“ uvedl výkonný ředitel Frogwares, Sergiy Oganesyan. „Nyní plánujeme provést smělé kroky a přizpůsobit se měnícímu se průmyslu, abychom zajistili budoucnost studia.“

Společnost rovněž plánuje zahájit kampaň na Kickstarteru, aby pomohla financovat vývoj hry, zatímco ukrajinský tým čelí dopadům probíhající války s Ruskem. CEO Frogwares, Wael Amr, zdůraznil, že navzdory válce byla předchozí hra, Sherlock Holmes The Awakened, úspěšně vyvinuta a vydána. Podpora prostřednictvím Kickstarteru poskytla týmu finanční bezpečnostní síť, která se ukázala jako neocenitelná v době krize.

Obrázek: xbox.com

Zdroj: Gamers Generation

Zdroj: ICT NETWORK NEWS