Přeskočit na obsah

SkedGo oznamuje masivní pokrytí MaaS napříč Francií

SkedGo rozšiřuje svou nabídku mobility-as-a-service (MaaS) tak, aby pokryla celou Francii a zahrnovala všechny vnitřní regiony.

Představuje významný krok ve svém cíli zlepšit pokrytí MaaS v celé Evropě a poskytovat místní a meziregionální servisní podporu napříč územími.

Funkčnost mobility jako služby

Aplikace a produkty TripGo od SkedGo umožňují uživatelům porovnávat a dokonce kombinovat jakýkoli způsob dopravy, jako je vlak, autobus, taxi, metro, metro, taxík, tramvaj, vaše vlastní nebo sdílené auto a kolo, motocykl nebo spolujízda.

Uvádí, že tato funkce je nyní rozšířena do všech koutů Francie, od měst po venkovské oblasti. Tento vývoj vychází vstříc rostoucí poptávce klientů a otevírá dveře budoucímu meziregionálnímu propojení se sousedními zeměmi Belgií, Švýcarskem a Německem.

„Dokončení našeho pokrytí ve Francii je důkazem našeho závazku zpřístupnit a zefektivnit MaaS v celé Evropě,“ řekl generální ředitel SkedGo John Nuutinen. „Tato expanze nejen rozšiřuje naši stopu, ale také je příkladem našeho odhodlání prolomit bariéry v dopravě a nabídnout našim uživatelům bezprecedentní řešení mobility.“

Doplnění pokrytí pro celou Francii bylo zvláštní výzvou, protože neexistuje jediný zdroj dat zahrnující všechna národní data jako v jiných evropských zemích, jako je Nizozemsko nebo Německo. Místo toho jsou data poskytována samostatnými datovými kanály od více než 130 různých poskytovatelů.

SkedGo uvedl, že její úsilí nejen zlepšuje granularitu podpory místních služeb, ale také „posilňuje meziregionální cestování“ mezi těmito nově zmapovanými oblastmi a stávajícími zmapovanými oblastmi v sousedních zemích. Úspěch projektu byl dále podpořen zavedením inovativního schématu Region Plug-in, interního vývoje navrženého pro zefektivnění vytváření regionů, který také umožní třetím stranám přímo vytvářet a zlepšovat regiony.

Domnívá se, že zřízení těchto francouzských území je pro evropskou integraci MaaS zásadní změnou a dokončuje síť, která nyní zahrnuje Francii, Spojené království, Nizozemsko, Belgii, Německo a Švýcarsko a celý skandinávský region.

Tato integrace výrazně snižuje technické a finanční překážky spojené s přijetím sofistikovaných směrovacích řešení SkedGo. Kromě toho povolená meziregionální schopnost směrování pokrývá většinu Evropy, včetně Skandinávie, usnadňuje rozvoj venkovských instalací MaaS a podporuje větší začlenění mobility.

Zdroj: smartcitiesworld.net
Obrázek: SkedGo

Zdroj: IOT NETWORK NEWS 

Zdroj: ICT NETWORK NEWS