Přeskočit na obsah

Služba Spartacus od Playstationu je prý blízko spuštění

Chystaná služba Spartacus od Sony má být konkurencí Game Passu. Dočkáme se jí už brzy?

Poslední dobou se šíří čím dál více spekulací o chystané službě od Sony, která bude konkurencí pro Game Pass. Služba pod krycím jménem Spartacus a také spekulovaným názvem Infinite. Nyní olej do ohně spekulací přilil také známý herní novinář Jeff Grubb. Ten v poslední epizodě svého podcastu tvrdí, že služba je již velmi blízko ke spuštění. Dokonce zašel tak daleko, že si troufl mířit s dokončením služby již na přelom měsíce února a března. Nehovořil však přímo o jejím spuštění. Spíše o tom, že k němu bude připravená.

Připomeňme si, že o službě je již veřejným tajemstvím, že by měla zahrnovat celkem tři úrovně předplatného a na jejich základě by měla nabízet různé bonusy. Od obdoby současného PS Plus přes konkurenci pro Game Pass až po možné streamování her či knihovnu starších titulů z generací PS1 až PS3. Cena by se měla ve třech úrovních pohybovat od deseti dolarů po zhruba šestnáct dolarů za nejvyšší stupeň předplatného.

Jakožto dlouholetý hráč na Playstationu je pro mě případné představení této služby jednou z velkých herních událostí letošního roku a rozhodně jsem zvědavý na to, s čím se nakonec Sony vytasí a zda všechny funkce budou dostupné po celém světě. Je totiž nutné připomenout, že například streamovací služba PS Now v České republice dostupná není.

Obrázek: pledgetimes.com

Zdroj: Gamers Generation

Zdroj: ICT NETWORK NEWS