Přeskočit na obsah

Sony vydává novou aktualizaci systému PS5

Sony uvedla novou aktualizaci firmware pro konzoli PlayStation 5, která nese označení 24.03-09.20.00. Podle oficiálních poznámek k vydání, tato aktualizace zdá se zaměřuje na menší úpravy, ale přesto přináší důležitá vylepšení.

Aktualizace systému PlayStation

Jako většina aktualizací softwaru pro PlayStation, i tato nejnovější se snaží zlepšit stabilitu a výkon systému. Kromě zlepšení výkonu a stability softwaru, nejnovější update rozšiřuje funkce uživatelského rozhraní Game Help tím, že přidává komunitní funkce pomoci ve hře. Dále, zpráva „Remote Play connected“ nyní může být skryta během hraní na dálku prostřednictvím nastavení Remote Play v systémových nastaveních.
Japonský gigant Sony dále uvádí, že došlo ke zlepšení zpráv a použitelnosti na některých obrazovkách, avšak konkrétní podrobnosti o těchto zlepšeních nejsou zahrnuty. Celé poznámky k vydání nové aktualizace systému naleznete zde. Jak je u většiny aktualizací firmware obvyklé, pravděpodobně obsahuje i další změny, o kterých se v hlavní zprávě nepíše.
Poslední velká systémová aktualizace pro PS5 byla vydána minulý měsíc. Tato verze firmware přidala vylepšení zvuku ovladačů DualSense, interakce se sdílením obrazovky a další novinky týkající se stability a výkonu konzole.

Obrázek: unsplash.com

Příspěvek z superparmeni.eu

Zdroj: Gamers Generation 

Zdroj: ICT NETWORK NEWS