Přeskočit na obsah

Soofa vylepšuje hyperlokální obsah pomocí Facebook widgetu

Společnost Soofa, poskytovatel solárně poháněného pouličního mobiliáře používaného pro venkovní reklamu a komunikaci v chytrém městě, zavedla funkci, která umožňuje vlastníkům městských pozemků zobrazovat kolemjdoucím aktualizace na Facebooku.

Protože mnoho měst a obcí používá Facebook ke komunikaci s voliči ve své komunitě, možnost sdílet aktuální aktualizace z Facebooku na úrovni očí s kolemjdoucími přidává další úroveň konektivity s členy komunity.

Hyperlokální obsah

Posiluje také sílu hyperlokálního obsahu, který přitahuje lidi na 42palcové elektronické inkoustové displeje, tvrdí Soofa, díky čemuž je mobiliář na úrovni ulice atraktivní příležitostí i pro inzerenty.

„Přidání Facebooku přidává do seznamu funkcí dostupných na Soofa Signs, které žádná jiná platforma OOH [out of home advertising] nemůže nabídnout,“ řekl Jacques de Kock, ředitel inženýringu ve společnosti Soofa.

“Jsme obzvláště nadšení, protože tento přidaný widget bude pro vlastníky pozemků snadno použitelný ke komunikaci hyperlokálního obsahu a ovládání všech jejich příspěvků na jednom místě.”

„Začátek roku 2023 přináší změnu v informacích, které sdílíme na našich platformách sociálních médií, a usilovně pracujeme na vytváření relevantního a informativního obsahu, který je zábavný, rozmarný a poutavý,“ řekl Christophe St Luce, asistent správce ve městě Bradenton na Floridě.

„Chceme mít co nejvíce interakcí s chodci s našimi Soofa Signs a věříme, že integrace Facebooku bude klíčem k dosažení tohoto cíle.“

Nová funkce se připojuje ke sbírce dalších widgetů na platformě Soofa Sign, které umožňují komunikaci životně důležitých informací o komunitě, jako jsou aktualizace veřejné dopravy, předpověď počasí, nadcházející místní události, zdroje Twitteru a další.

„Soofa i nadále vede OOH průmysl a získává si důvěru našich komunálních partnerů,“ dodala Lindsay Gardner, generální ředitelka společnosti Soofa.

„Nabízíme jediné digitální kiosky se 100% nulovými emisemi uhlíku a nyní jsme jedinou platformou pro integraci Facebooku. Sedmdesát jedna procent Američanů pravidelně používá Facebook, takže bezproblémové zobrazování příspěvků každého města na jejich Soofa Signs znamená konzistentnější a známější zasílání zpráv.“

Společnost Soofa tvrdí, že její digitální kiosky na solární energii vysoké osm stop nabízejí městům i značkám několik způsobů, jak oslovit své publikum na stovkách zařízení Soofa v 17 DMA, s plány na rozšíření do nejméně pěti nových států v roce 2023. Její digitální obrazovky používají technologii e-ink, která vytváří vysoký kontrast a viditelnost v kteroukoli denní dobu.

Zdroj: smartcitiesworld.net

Zdroj: IOT NETWORK NEWS

Zdroj: ICT NETWORK NEWS