Přeskočit na obsah

Společnost TD SYNNEX navázala partnerství s Dahua Technologies

Společnost TD SYNNEX Czech s. r. o. uzavřela partnerství s výrobcem kamerových a zabezpečovacích systémů Dahua a posílí tak své portfolio v oblasti bezpečnostních a dohledových technologií. Dahua Technology patří k největším světovým výrobcům se zaměřením na technologie pro bezpečnost, dohled a ochranu objektů. Do široké škály produktů a řešení Dahua Technology patří především kamerové systémy (například HDCVI a IP kamery, kamery pro rozpoznávání SPZ či parkovací kamery), záznamová zařízení, switche, přístupové čtečky a kontroléry, domovní telefony a další komponenty pro dohledová řešení. Dahua Technology je ale rovněž inovátorem na poli využití AI, IoT či cloudových služeb v bezpečnostních technologiích.

Dahua Technology celosvětově zaměstnává přes 18 000 lidí, z toho přes polovinu ve výzkumu a vývoji. Své produkty prodává ve 180 zemích napříč všemi kontinenty. Technologie Dahua najdou uplatnění v desítkách oborů například v energetice, dopravě, řízení měst, obchodu nebo bankovnictví. Bezpečnostní řešení Dahua byla použita například při Olympijských hrách v Rio de Janeiru v roce 2016. Roční tržby firmy přesahují 5 miliard dolarů a investice do výzkumných aktivit činí skoro 500 milionů dolarů.

Dahua Technology je na českém a slovenském trhu etablovaným výrobcem a novým partnerstvím chce posílit svůj distribuční potenciál a učinit tak své výrobky ještě dostupnější pro stávající i nové zákazníky.

TZ

Obrázek: Dahua

Zdroj: RESELLER CHANNEL NETWORK NEWS

Zdroj: ICT NETWORK NEWS

Generated by Feedzy