Přeskočit na obsah

Společný podnik pro městskou leteckou mobilitu v Thajsku

Společnost pro autonomní letouny (AAV) EHang vytvořila strategické partnerství s thajským konglomerátem Charoen Pokphand Group (CP Group) za účelem vytvoření společného podniku v Thajsku pro prodej a operace městské letecké mobility (UAM).

Partnerství otevírá možnosti meziodvětvové spolupráce pro obě strany s potenciálními případy použití pro AAV v oblastech, jako je správa inteligentních měst, městské aerotaxi, letecké prohlídky a logistika, včetně doručování na poslední míli.

Udržitelná městská vzdušná mobilita

Obě strany mají v úmyslu spojit své odborné znalosti a spolupracovat na prodeji a marketingu produktů AAV, dodržování předpisů, rozvoji podnikání, zavádění infrastruktury a vytváření talentů pro budoucí bezpečné a udržitelné operace UAM v Thajsku i na zámořských trzích.

Jako přední technologický a inovativní nadnárodní konglomerát se sídlem v Thajsku s investicemi ve 21 zemích a ekonomikách zahrnuje CP Group osm obchodních linií a 14 obchodních skupin, které pokrývají různá odvětví zemědělství-průmyslu a potravinářství, maloobchodu a distribuce, médií a telekomunikací, e- obchod a digitální, development nemovitostí, automobilové a průmyslové produkty a léčiva.

EHang rozšiřuje svou stopu na asijských trzích se zákazníky a partnery v Koreji, Japonsku, Malajsii, Indonésii a také v Thajsku.

Zdroj: smartcitiesworld.net

Zdroj: IOT NETWORK NEWS

Zdroj: ICT NETWORK NEWS

Generated by Feedzy