Přeskočit na obsah

Spotřebiče s kouzelným tlačítkem

Možná máte pocit, že je ovládání spotřebičů rok od roku složitější, ale přitom používáte stejně pořád dokola jen pár funkcí. Nebo nevíte přesně, jaké vlastně použít, abyste se dostali co nesnadněji k cíli. Pak jsou pro vás jako stvořené spotřebiče Indesit. Jsou spolehlivé, mají vše, co skutečně potřebujete, a navíc jsou i dostupné. Hodí se pro mladé rodiny i pro ty, které nebaví pokaždé otevírat návod.

Chladničky s funkcí Push&Go

Tak třeba chladnička, bez které se neobejde prakticky žádná domácnost. Při ukládání většího množství potravin se téměř nejde vyhnout se tomu, aby dveře chladničky zůstaly delší dobu otevřené. Tím se samozřejmě zvýší teplota uvnitř spotřebiče. Ke změně vnitřních poměrů ale přispívá i to, že se nově vkládané potraviny cestou z prodejny i v chladicích taškách o pár stupňů ohřejí. Chladnička se pak musí s tímto teplotním výkyvem co nejrychleji vypořádat.

Právě pro tyto situace je určené šikovné tlačítko Push&Go v nových kombinovaných chladničkách Indesit. „Funkce Push&Go okamžitě po stisknutí tlačítka aktivuje extra silný chladicí výkon, který umožní obnovit optimální teplotu v celém prostoru chladničky i mrazničky až o 40 % rychleji, než kdybyste tuto funkci nepoužili. A to i po vložení opravdu velkého týdenního nákupu. Potraviny tak zůstanou déle čerstvé,“ vysvětluje Darina Papáčová, odbornice značky Indesit.

Tyto chladničky jsou volně stojící, a tak jimi snadno nahradíte svoji stávající dosluhující chladničku, aniž byste museli cokoliv dalšího složitě předělávat. Stačí vyměnit kus za kus.

Trouby s funkcí Turn&Go a Turn&Go Steam

Všichni to známe z běžného života: přijdete domů z práce, potřebujete připravit dobré jídlo během krátké doby a zrovna vás nenapadá, co by to mohlo být. Pak se hodí inovativní technologie Indesit Turn&Go s více než stovkou oblíbených, a přitom zdravých pokrmů, které trouba automaticky upeče při teplotě 180 °C během jedné hodiny i bez předehřívání. Stačí jen jedno otočení knoflíkem. Vybrané recepty přitom najdete přímo na vnitřní straně dvířek trouby, takže vás nečeká žádné dlouhé hledání založených návodů.

A pak je tu ještě nová funkce Turn&Go Steam pro přípravu celé řady dalších jídel s přidanou párou. Stačí do prolisu na dně chladné trouby nalít malé množství vody a zvolit požadovanou úroveň páry: 25 % pro nadýchaný chléb a pečivo, 50 % pro šťavnaté maso a 75 % pro ryby, co se budou samy rozplývat na jazyku.

Pračky a pračko-sušičky INNEX s tlačítkem Push&Go a Wash&Dry

Život si můžete hodně zjednodušit i při péči o prádlo. Pračky a pračko-sušičky Indesit INNEX mají tlačítko Push&Go. Stačí stisknout, a pračka se sama postará o běžnou každodenní dávku mírně zašpiněného prádla z bavlny a syntetických tkanin už za 45 minut, aniž byste museli cokoliv složitě nastavovat. Navíc je technologie Push&Go navržena tak, aby odstranila více než 20 běžných typů skvrn bez předpírání – to všechno za pouhou třičtvrtě hodinu.

Obdobně fungují i pračko-sušičky INNEX. Tlačítko Wash&Dry aktivuje rychlý a efektivní 15minutový prací cyklus, po kterém následuje 30minutový cyklus sušení. Speciální technologie Wash&Dry zaručuje, že vaše prádlo bude za pouhých 45 minut připravené k nošení nebo jej velmi snadno vyžehlíte.

Myčky s funkcí Push&Go

Ani mytí nádobí nemusí být věda. Myčky Indesit mají velkou kapacitu a řadu programů a funkcí, mezi nimž nechybí ani sanitace dětského nádobí nebo možnost vyjmout horní koš kvůli mytí vysokých nádob. Mají ale i kouzelné tlačítko Push&Go. Stačí stisknout, a za pouhých 85 minut na vás čeká čisté a suché nádobí, aniž byste museli dlouze zvažovat, jaký program je ten pravý. Je to tak snadné, že to zvládnou i děti.

TZ

Zdroj: KANKRY

Generated by Feedzy