Přeskočit na obsah

Stalker 2: Heart of Chernobyl opět ve vývoji

Poté, co Ruská federace koncem února napadla Ukrajinu, vývojáři očekávané hry Stalker 2: Heart of Chernobyl pozastavili její vývoj. Nyní se podle všech dostupných informací na hře opět pracuje.

Stalker 2 opět ve vývoji

Ukrajinské studio GSC Game World kvůli útočné agresi ze strany Ruska muselo pozastavit v březnu práce na dlouho očekávaném Stalkerovi 2. Ukrajinské herní studio se dokonce rozhodlo přestěhovat do Prahy.

Podle posledních zpráv z oficiálního discordu komunitní manažer uvedl, že vývoj hry Stalker 2: Heart of Chernobyl byl opět obnoven. Komunitní manažer ve svých příspěvcích prohlásil, že vývoj pokračuje a práce na hře aktuálně probíhají.

Prozatím nemůžeme říct, jak moc válka na Ukrajině ovlivní finální podobu hry a její datum vydání. Nemůžeme s určitostí ani prohlásit, do jaké míry se dostal vývoj hry opět do pohybu. Můžeme jen ukrajinským vývojářům v této nelehké době popřát hodně štěstí.

Na oficiálních stránkách nejsou zveřejněny žádné další informace o vývoji, můžete zde ale podpořit ukrajinskou charitu. Původní datum vydání před útočnou agresí ze strany Ruska byl koncem letošního roku. Hra má vyjít na PC a konzole Xbox Series X/S.

Těšíte se?

Obrázek:

Příspěvek z superparmeni.eu

Zdroj: Gamers Generation

Zdroj: ICT NETWORK NEWS

Generated by Feedzy