Přeskočit na obsah

Star Wars: Galaxy of Heroes se chystá na PC

Star Wars: Galaxy of Heroes, oblíbená hra ze světa Hvězdných válek, která kombinuje strategické tahové RPG prvky, se rozšiřuje na PC platformu, přičemž slibuje bezproblémovou funkci cross-save a vylepšený výkon.

Star Wars: Galaxy of Heroes na PC

Vývojáři oznámili, že hra na PC bude mít zdvojnásobenou snímkovou frekvenci 60 fps, přidány budou funkce pro vyhlazování hran a nastavení vyššího rozlišení, aby hráči mohli využít výkon výkonného PC. Rozvržení hry bude také přizpůsobeno pro hraní na PC.

Od svého uvedení na mobilní zařízení v roce 2015 si Star Wars: Galaxy of Heroes vybudovalo početnou hráčskou základnu, přičemž někteří fanoušci se uchýlili k emulaci hry na PC. Oficiální vydání nyní slibuje vylepšený vizuální zážitek, podporu myši a klávesnice a klávesové zkratky, ačkoli podpora ovladačů zatím není zahrnuta. Stálí hráči mohou svůj pokrok z mobilní verze přenést na PC verzi propojením svého mobilního účtu s účtem EA, čímž zajistí, že všechny dosavadní úspěchy a aktualizace budou zachovány na obou platformách.

Beta verze pro PC bude dostupná v květnu nejdříve pro současné mobilní hráče, s plány na rozšíření přístupu pro širší publikum. Zájemci se mohou registrovat na webu Star Wars: Galaxy of Heroes, propojit svůj účet s EA App a zaregistrovat se. Na webu bude zpřístupněna speciální registrační stránka, a vybraní účastníci dostanou pozvánku emailem na přístup do uzavřené bety.

Obrázek: starwars.com

Zdroj: Gamers Generation

Zdroj: ICT NETWORK NEWS