Přeskočit na obsah

Starfield je populární už teď na Steamu

Starfield, nová RPG hra od vývojářů z Bethesdy, se stala velkým hitem na Steamu, i když ještě nebyla oficiálně vydána. Hra, která bude oficiálně vydána 6. září, již nyní láká stovky tisíc hráčů.

Starfield kraluje Steamu

Dlouho očekávané sci-fi dobrodružství Starfield, které se momentálně nachází v předběžném přístupu, už nyní láká na Steamu více než 200 000 aktivních hráčů. Co je na tomto úspěchu ještě pozoruhodnější, je skutečnost, že hra ještě ani nebyla oficiálně vydána. Týká se to pouze těch hráčů, kteří jsou majiteli prémiové edice. Majitelé základní edice si musí počkat ještě pár dní na 6. září, kdy hra oficiální vychází na PC a konzoli Xbox Series X/S.

Podle nejnovějších dat z platformy SteamDB dosáhl Starfield v posledních 24 hodinách vrcholu s neuvěřitelnými 234 502 aktivními hráči. To je obzvláště významné, když vezmeme v úvahu, že hra je také k dispozici skrze předplatné Xbox Game Pass.

První recenze hry Starfield jsou vesměs pozitivní. Na renomované platformě Metacritic si PC verze vysloužila skvělých 88 %. Verze na Xbox Series X se v době psaní tohoto článku pohybuje okolo 87 %, což je rovněž vynikající hodnocení.

Obrázek: bethesda.net

Příspěvek z superparmeni.eu

Zdroj: Gamers Generation

Zdroj: ICT NETWORK NEWS