Přeskočit na obsah

Stojan pro herní notebook s RGB SureFire Portus X1

SureFire Portus X1

Díky možnosti použití 9 nastavitelných pozorovacích úhlů, 2 úrovní výšky, 2 držáků telefonu, skládacím nohám a RGB podsvícení vám stojan pro herní notebook SureFire Portus X1 zajistí, že máte vše přesně tam, kde to potřebujete mít, a můžete do hry vložit maximum.

Díky možnosti nastavení 9 pozorovacích úhlů můžete polohu svého notebooku, Macu nebo tabletu snadno přizpůsobit, a zpříjemnit si tak dlouhé hodiny hraní. Skládací nohy vám umožní podložku zvednout na jednu ze dvou úrovní výšky tak, abyste měli displej přímo před očima, a současně nabídnou dostatek prostoru pro klávesnici a myš. Už se nemusíte hrbit, mít bolavý krk, záda, ramena nebo si namáhat oči – můžete jen hrát, obklopeni ergonomickým pohodlím.

Připojte Portus X1 k USB portu a získáte možnost použití 6 různých režimů LED podsvícení – spousta možností pro nastavení dokonalé atmosféry.

SureFire Portus X1SureFire logoVětrací otvory stojanu pomáhají snižovat provozní teplotu zlepšeným prouděním vzduchu, a chrání tak váš notebook před přehřátím, které by mohlo negativně ovlivnit jeho výkon.

Portus X1 je vyroben z vysoce kvalitních ABS plastů a kovu a umožňuje použití notebooků o hmotnosti až 10 kg (22 lb) a velikosti 10–17,3 palce. Váš notebook, Mac nebo tablet bude na svém místě zajištěn horním držákem a protiskluzovou gumovou podložkou, takže se ani nepohne. A dva zadní držáky mobilních telefonů umožňují snadný přístup k veškerým komunikacím.

Vlastnosti produktu:

Pro notebooky o velikosti až 17,3″ a hmotnosti 10 kg (22 lb).
9 nastavitelných pozorovacích úhlů
2 úrovně výšky
Větrání pro lepší proudění vzduchu a snížení provozní teploty
RGB LED podsvícení – 6 režimů
2 skládací držáky telefonu
Přenosný a skládací – snadné skladování a přenášení
Protiskluzová pryžová podložka
Dvouletá záruka

Generated by Feedzy