Přeskočit na obsah

Studio Telltale Games potvrzuje propouštění

Telltale Games, známá svými epizodickými herními sériemi, potvrdila propouštění zaměstnanců. Přesto však zdůrazňuje, že všechny hry, které jsou momentálně ve vývoji, zůstávají v produkci.

Telltale Games propouští

Telltale potvrdil, že k propouštění ve studiu skutečně došlo. Oficiální prohlášení však neuvádí, kolik zaměstnanců bylo propuštěno. Prohlášení také nezmiňuje odstupné pro propuštěné zaměstnance.

Tato propouštění v Telltale přicházejí několik let po znovuzrození studia novým vedením v roce 2019. V roce 2018 studio propustilo 90 % svého personálu a později v roce bylo úplně uzavřeno. Před uzavřením bylo Telltale nejlépe známo svou epizodickou hrou The Walking Dead. Zhruba rok po svém uzavření byla společnost zakoupena svým nynějším generálním ředitelem, Jamie Ottilie, a investory s touhou oživit studio zaměřené na vyprávění příběhů.

Zatímco The Wolf Among Us 2 byla první hrou, kterou tato nová inkarnace Telltale představila, její první hra je ve skutečnosti The Expanse: A Telltale Series, kterou vydala a vyvinula společně s Deck Nine. První epizoda byla vydána v červenci a všechny pět epizod byly vydány mezi červencem a zářím.

Obrázek: telltale.com

Zdroj: Gamers Generation

Zdroj: ICT NETWORK NEWS