Search
Close this search box.

Studio Telltale Games potvrzuje propouštění

Telltale Games, známá svými epizodickými herními sériemi, potvrdila propouštění zaměstnanců. Přesto však zdůrazňuje, že všechny hry, které jsou momentálně ve vývoji, zůstávají v produkci.

Telltale Games propouští

Telltale potvrdil, že k propouštění ve studiu skutečně došlo. Oficiální prohlášení však neuvádí, kolik zaměstnanců bylo propuštěno. Prohlášení také nezmiňuje odstupné pro propuštěné zaměstnance.

Tato propouštění v Telltale přicházejí několik let po znovuzrození studia novým vedením v roce 2019. V roce 2018 studio propustilo 90 % svého personálu a později v roce bylo úplně uzavřeno. Před uzavřením bylo Telltale nejlépe známo svou epizodickou hrou The Walking Dead. Zhruba rok po svém uzavření byla společnost zakoupena svým nynějším generálním ředitelem, Jamie Ottilie, a investory s touhou oživit studio zaměřené na vyprávění příběhů.

Zatímco The Wolf Among Us 2 byla první hrou, kterou tato nová inkarnace Telltale představila, její první hra je ve skutečnosti The Expanse: A Telltale Series, kterou vydala a vyvinula společně s Deck Nine. První epizoda byla vydána v červenci a všechny pět epizod byly vydány mezi červencem a zářím.

Obrázek: telltale.com

Zdroj: Gamers Generation

Zdroj: ICT NETWORK NEWS