Přeskočit na obsah

System Shock 2 se ukazuje v novém traileru

Poté, co jsme si na začátku tohoto týdne prohlédli několik snímků obrazovky, vydalo studio Nightdive plnohodnotný trailer na hru System Shock 2: Enhanced Edition.

Nový trailer System Shock 2

Nadcházející nové vydání této klasické imerzivní akční hry prochází velkou vizuální transformací, aby vypadala mnohem lépe, než je tomu nyní. Upřímně řečeno, v současnosti je její vizuální stránka poměrně slabá. Nicméně se nejedná o kompletní remake jako v případě Nightdiveho nové hry System Shock, jejíž vydání bylo odloženo až na konec tohoto měsíce, konkrétně na 30.

Nightdive projevilo zájem o kompletní přepracování System Shock 2, ale to bude pravděpodobně záviset na prodejnosti remaku prvního System Shocku. Zatím však budete moci pokračovat ve svých dobrodružstvích z remaku přímo do vylepšené edice, která shromažďuje všechny významné grafické a výkonnostní vylepšení, které byly během téměř 25 let vytvořeny moddingovou komunitou.

System Shock 2: Enhanced Edition byl vyvinut s ambicí přepracovat původní kód pomocí reverzního inženýrství a následně převést SS2 na KEX Engine. Tento krok umožnil premiéru hry na konzolích nové generace, podle slov Stephena Kicka, CEO společnosti Nightdive. Společnost se také spojila s komunitou na webu systemshock.org, což umožnilo integraci špičkových modifikací a aktualizací do hry. Jak filmy, tak textury, postavy a modely zbraní prošly procesem aktualizace.

Obrázek: store.steampowered.com

Zdroj: Gamers Generation

Zdroj: ICT NETWORK NEWS