Přeskočit na obsah

TD SYNNEX získala nejvyšší status AWS Premier Tier Services Partner

Společnost TD SYNNEX, přední světový distributor a agregátor řešení pro IT ekosystém, získala status Premier Tier Services Partner v síti partnerů Amazon Web Services (APN).

APN je globální komunita partnerů AWS, která využívá programy, odborné znalosti a zdroje k vytváření nabídek a prodeji zákazníkům. Tato různorodá síť zahrnuje na 100 000 partnerů různých úrovní z více než 150 zemí celého světa. „AWS Premier Tier je vůbec nejvyšším statusem AWS partnerství. Jeho získání představuje pro TD SYNNEX mimořádný úspěch. Potvrzuje naše kompetence v oblasti AWS a schopnost společně s našimi partnery usnadňovat zákazníkům jejich cestu do cloudu,“ uvedla Tereza Krupková, AWS Business Development Manager v TD SYNNEX AS Czech.

Společnosti, které chtějí získat status AWS Premier Tier Partner, musí projít náročným schvalovacím procesem, dosáhnout požadovaných akreditací a certifikací a prokázat dlouhodobou investici do partnerství se společností AWS. Zároveň jsou po nich vyžadovány rozsáhlé zkušenosti s nasazováním zákaznických řešení na platformě AWS. Pro status AWS Premier Tier Services Partner je nezbytný silný tým technických konzultantů AWS Trained & Certified, stejně jako odborné znalosti v oblasti řízení projektů a profesionálních služeb.

„Společnost TD SYNNEX je hrdá na získání statusu Premier Tier Services Partner AWS,” řekl Reza Honarmand, senior vice prezident TD SYNNEX. „Stojí za ním celosvětové úsilí týmů v Severní Americe, Evropě, Latinské Americe a Asii a Tichomoří. Spolupráce s AWS nám pomůže v dalším rychlém růstu, našim partnerům a jejich zákazníkům pak přináší větší jistotu při spolupráci s partnerem, který má status AWS Premier Tier Service,“ dodal Reza Honarmand.

Jako AWS Premier Tier Services partner bude společnost TD SYNNEX pokračovat v řízení strategických iniciativ se společností AWS týkajících se mimo jiné migrace do cloudu či hardwarového zařízení AWS Storage Gateway. TD SYNNEX také získala další kompetence: AWS Cloud Operations Software Competency, AWS Government Consulting Competency, AWS Education Consulting Competency, AWS GovCloud (US) Delivery a je členem programu AWS Managed Services Provider (MSP).

TZ

Zdroj: RESELLER CHANNEL NETWORK NEWS

Zdroj: ICT NETWORK NEWS

Generated by Feedzy