Přeskočit na obsah

Tekken 8 odhaluje své první rozšíření

Datum vydání dlouho očekávané arkádové mlátičky Tekken 8 se rychle blíží, a vývojáři z Bandai Namco intenzivně pracují na posledních přípravách.

Tekken 8 má své první DLC

Už zbývá necelý týden do vydání očekávaného pokračování slavné arkádové série Tekken. Vývojáři z Bandai Namco s nadšením zveřejňují gameplay ukázky všech hratelných postav a také odhalují část dodatečného obsahu, který se objeví ve hře.

Sezónní obsah

Jednou z novinek je způsob vydávání dodatečného obsahu. Na rozdíl od předchozích dílů plánují vývojáři vydávat DLC v rámci jednotlivých sezón. To znamená, že každé roční období v roce přinese jedno speciální DLC, které si budou moci hráči zakoupit samostatně nebo získat prostřednictvím season passu. Vlastníci lepších verzí hry získají season pass automaticky, ale není ještě zcela jasné, zda bude možné ho zakoupit i samostatně jako u předchozího dílu.

Prvním DLC bude představení známého mistra Eddyho Gorda, který se poprvé objevil ve třetím dílu série a od té doby je stálým členem herního světa Tekken. Tento charakter není součástí hlavního příběhu, ale přesto si získal své místo mezi fanoušky.

Ačkoliv zatím není známo, kdo bude další hratelnou postavou v tomto season passu, je jisté, že během roku se hráči dočkají ještě tří dalších postav. Tímto krokem Bandai Namco zvyšuje očekávání a zájem mezi fanoušky.

Nezapomeňte si tedy označit ve svém kalendáři 26. ledna, kdy hra Tekken 8 oficiálně vychází na platformách PCPlayStation 5 a Xbox Series X/S. Pokud stále nejste rozhodnutí, zda si titul chcete pořídit, tak určitě vyzkoušejte demo, které je dostupné na všech platformách.

Obrázek: bandainamcoent.eu

Příspěvek z superparmeni.eu

Zdroj: Gamers Generation

Zdroj: ICT NETWORK NEWS