Přeskočit na obsah

Testování online kooperativní kampaně Halo Infinite začne v červenci pro Halo Insiders

V červenci začne testování online kooperativní kampaně Halo Infinite. Přístupná bude pro Halo Insiders.

Online kooperativní kampaň Halo Infinite

Jak bylo slíbeno, vývojáři z 343 Industries se připravují na to, aby hráčům Halo Infinite v nadcházejícím testu umožnil vyzkoušet online kooperativní kampaň.  Od 11. července si Halo Insiders budou moci příběh vyzkoušet po boku jednoho nebo tří přátel. Existují určitá pravidla a omezení, z nichž jedním je potřeba být Insider na prvním místě.

Kooperativní kampaň pro Halo Infinite má za sebou dlouhou dobu. Nejnovější dobrodružství Master Chief znamenalo první hru v historii franšízy, která byla vydána bez tohoto režimu.  Dokonce i původní verze umožňovala v kampani kooperaci pro dva hráče na rozdělené obrazovce.  Od spuštění Infinite uběhlo zhruba osm měsíců, ale hráči konečně nebudou muset absolvovat pouze sólo hraní. Bude to však omezené.

Abyste se mohli zapojit do kooperativního testu, musíte mít přístup k Infinite a být registrovaným Halo Insider.  Můžete tak učinit na webu Halo Waypoint, ale pokud nesplňujete požadavky, možná nebudete přijati. Za druhé, budete moci hrát pouze v blízkosti spojenců.

Co-op test bude samostatným sestavením hry. Nebudete tak moci hrát pomocí žádného z uložených souborů. Test začíná v týdnu od 11. července.

Obrázek: xbox.com

Zdroj: Gamers Generation

Zdroj: ICT NETWORK NEWS

Generated by Feedzy