Přeskočit na obsah

The Callisto Protocol dostává datum vydání a nový trailer

Sci-fi horor Callisto Protocol byl během včerejšího showcase State of Play odhalen včetně data vydání hry. Kdy se dočkáme?

The Callisto Protocol odhalen

Během včerejšího showcase State of Play od Sony byl více představen nový vesmírný survival horor The Callisto Protocol. Na oficiálním blogu PlayStationu hru představil Glen Schofield, CEO studia Striking Distance Studios. Glen Schofield v příspěvku hru představil následovně:

“The Callisto Protocol odehrávající se na Jupiterově mrtvém měsíci Callisto v roce 2320 je příběhem Jacoba Leeho, vězně z věznice Black Iron, který musí bojovat o život, když záhadná epidemie uvrhne Měsíc do chaosu. Vězeňšttí strážci a vězni mutují v monstrózní stvoření zvaná Biofág a Jacob musí bojovat, aby přežil hrůzy Black Iron a odhalil temná tajemnství United Jupiter Company.”

Šéf studia slibuje, že hra nabídne děsivou atmosféru podpořenou kvalitním audiovizuálním zážitkem. Těšit se také můžeme na postavy, na kterých nám bude opravdu záležet. Schofield dále prohlašuje, že na nové konzoli PlayStation 5 bude zážitek opravdu enormní.

Na strašidelný trailer se můžete podívat níže. Nový díl od tvůrců Dead Space má podle včerejšího oznámení dorazit koncem roku, 2. prosince 2022.

Těšíte se?

Obrázek: callistoprotocol.com

Zdroj: Gamers Generation

Zdroj: ICT NETWORK NEWS

Generated by Feedzy