Přeskočit na obsah

The Quarry bylo původně určen pro Google Stadia

The Quarry, které je duchovním nástupcem Until Dawn, vyšlo 10. června na PC a konzole PlayStation a Xbox. Původně byla nová hororvka od Supermassive Games vyvíjena pro Google Stadia.

 The Quarry a další hry na Google Stadia

Magazín Axios přišel se zprávou, že příběhová hororovka The Quarry a “střílečka” High on Life měly původně vyjít na cloudovou platformu Google Stadia. Podle blízkých zdrojů projektu tyto hry měly využít cloudové technologie a přitáhnout hráče ke streamovací službě.

“Zdroje Axios říkají, že obě hry byly projekty, které byly dříve vyráběny pro Google a prezentovány jako Stadia, jejichž cílem bylo přitáhnout hráče ke streamovací službě.”

Podle nejmenovaných zdrojů však od plánů sešlo kvůli snížení herní divize Google. Zdroje dále uvádějí, že vývojáři ze Supermassive Games museli hledat vydavatele, který by pomohl projekt vyzdvihnout, jelikož byl téměř dokončen. Stejný osud potkal i vývojáře ze Squanch Games.

Nedávno oznámená hra High on Life, na které se podílejí tvůrci populárního seriálu Rick a Morty, měla být dalším lákadlem na platformu Google Stadia. Na prezentaci Xbox & Bethesda Showcase 2022 však bylo potvrzeno, že vyjde Xbox a PC v příštím roce.

Obrázek: quarrygame.2k.com

Zdroj: Gamers Generation

Zdroj: ICT NETWORK NEWS

Generated by Feedzy