Přeskočit na obsah

The Wolf Among Us 2 se odkládá na příští rok

Herní studio Telltale Games oznámilo, že datum vydání očekávaného The Wolf Among Us 2 bude zpožděno a vyjde až počátkem roku 2024.

Odklad The Wolf Among Us 2 na příští rok

Vývojáři ze studia Telltale Games jistě zklamali mnoho fanoušků, když prostřednictvím oficiálního Twitteru oznámili, že jejich chystaný The Wolf Among Us 2 se odkládá na příští rok.

We’ve made the difficult decision to delay The Wolf Among Us 2 #TWAU2.

To give more context, we spoke with IGN: https://t.co/afoCUHZwIy pic.twitter.com/KhrAfIrwYB

— Telltale Games (@telltalegames) March 1, 2023

Podle oficiálního prohlášení Telltale Games je posunutí hry důležité kvůli nutnosti dodržet kvalitu a zabezpečit hru, na kterou si fanoušci zvykli. Společnost také slibuje, že vývojáři budou pracovat na tom, aby zajistili vysokou úroveň zpracování, grafických prvků a hratelnosti.

Začali jsme na hře pracovat v roce 2020 a stále jsme odhodláni vyprávět pokračující příběh Bigbyho a zbytku Fabletown. Bude to však vyžadovat více času. I když to slyšíte zklamaní, cítíme se hůř, když to musíme takto říct.

Herní studio Telltale Games je známá svými epizodickými adventurami, které jsou často založeny na populárních licencích, jako jsou Batman, The Walking Dead, Tales from The Borderlands a Game of Thrones. The Wolf Among Us 2 je pokračováním hry The Wolf Among Us z roku 2013, která byla založena na komiksu Fables.

Obrázek: telltalegames.com

Příspěvek z superparmeni.eu

Zdroj: Gamers Generation

Zdroj: ICT NETWORK NEWS