Přeskočit na obsah

THQ Nordic představuje středověké RTS The Valiant

THQ Nordic včera oznámilo středověkou strategii The Valiant, která nás vezme do temného období křížových výprav. Na co se můžeme těšit?

The Valiant se představuje

Herní vydavatel THQ Nordic včera oznámil nové středověké real-time strategy The Valiant. Ve hře se ocitnete v kůži Theodericha z Akenburgu, se kterým procestujete Evropu i Blízký východ v období křížových výprav 13. století.

„Poté, co se starověký artefakt dostane do nesprávných rukou, musí vysloužilý křižák Theoderich von Akenburg vzít zbraně a vést svůj udatný oddíl přes Evropu a Blízký východ, aby se jako první dostal ke zbývajícím relikviím.“

Podle oficiálního sdělení má hra obsahovat bohatou příběhovou kampaň pro jednoho hráče. Singleplayerová kampaň se má skládat z 15 originálních misí, které budou zcela unikátní. Vývojáři slibují také možnost kooperace a další multiplayerové prvky.

Autoři z Kite Games slibují silný příběh a věrně zpracované středověké bitvy. Hráči také mohou očekávat RPG prvky jako vylepšování hlavních postav, úpravu vybavení a jedinečný strom dovedností.

Datum vydání prozatím nebyl oznámen. The Valiant by měl dorazit na PC a konzole XBOX ONE, Series X/S a Playstation 4/5. Těšíte se?

Obrázek: kite-games.com

Příspěvek z superparmeni.eu

Zdroj: Gamers Generation

Zdroj: ICT NETWORK NEWS

Generated by Feedzy