Přeskočit na obsah

Tichá supermyš Logitech MX Master 3S

Inovovaná ikonická myš Logitech MX Master 3S Vám umožní vnímat každý okamžik při práci s ještě vyšší přesností, hmatovou odezvou a výkonností díky funkci tichého klikání a senzoru s rozlišením 8000 DPI pro snímání na skle.

Ucítíte, ale skoro neuslyšíte

Funkce tichého klikání umožňuje tvořit a pracovat se stejnou odezvou při kliknutí, avšak nižší hlučností. Funkce tichého klikání přináší uspokojující, jemnou hmatovou odezvu, s hlukem kliknutí sníženým o 90 %. Ve srovnání s modelem MX Master 3 vykazuje myš MX Master 3S o 90 % nižší hladinu akustického hluku kliknutí levým a pravým tlačítkem.

K tomu přidejte pozoruhodně tiché elektromagnetické rolovací kolečko MagSpeed pro vysokou výkonnost bez rušivých vjemů.

Snímání pohybu s rozlišením 8K DPI na libovolném povrchu

Myš MX Master 3S je vybavena nejpřesnějším senzorem všech dob, s přesností a odezvou nové generace.

Optický senzor s rozlišením 8000 DPI umožňuje snímání pohybu prakticky kdekoli – dokonce i na skle. Citlivost snímání můžete upravit v softwaru Logi Options+ a nastavit si tu správnou úroveň pro váš styl práce a rozlišení monitoru.

1000 řádků za sekundu

Funkce elektromagnetického posuvu MagSpeed je dostatečně přesná pro zastavení s přesností na pixel a dostatečně rychlá pro procházení 1000 řádků za sekundu. A navíc je téměř neslyšná.

Obrobená ocel kolečka mu propůjčuje prvotřídní hmatovou odezvu a dostatečnou hmotnost pro dynamickou setrvačnost, kterou cítíte – avšak neslyšíte.

 

Vylepšete svůj styl práce

Pracujte na více zařízeních a operačních systémem, přizpůsobte si jednotlivá tlačítka, upravte přizpůsobení pro jednotlivé aplikace, optimalizujte prakticky každou akci vašeho stylu práce a nastavte rychlost snímání pohybu v Logi Options+, který je k dispozici pro systémy Windows a macOS.

Rychlé nabíjení

Myš MX Master 3S vydrží na plné nabití fungovat až 70 dní – a rychlé nabití po dobu jedné minuty zajistí energii na tři hodiny používání. Pro dobíjení energie je k dispozici přiložený nabíjecí kabel USB-C.

Myš MX Master 3S je kompatibilní se všemi hlavními operačními systémy. Základní funkce zařízení budou v operačních systémech podporovány bez softwaru ihned po vybalení, např. Windows, macOS, Chrome OS nebo Linux. Myš lze během okamžiku spárovat až se třemi zařízeními prostřednictvím technologie Bluetooth Low Energy nebo přiloženého přijímače Logi Bolt USB.

Ergonomický tvar

Pracujte pohodlně díky ergonomickému profilu navrženému tak, aby poskytoval oporu vaší dlani a prstům. Zdrsněné povrchy poskytují spolehlivý úchop pro dokonalé ovládání. Jedinečný úhel náklonu myši MX Master 3S navede vaši paži do přirozenější polohy pro lepší pohodlí.

Optimálně umístěné ovládací prvky pro palec jsou polohovány za účelem rychlého, intuitivního přístupu a rychlé navigace. Boční rolovací kolečko kopíruje přirozený pohyb palce pro plynulou a intuitivní horizontální navigaci.

Zdroj: RESELLER CHANNEL NETWORK NEWS

Zdroj: ICT NETWORK NEWS

Generated by Feedzy