Přeskočit na obsah

Todd Howard odhalil novinky o hrách Starfield a Fallout

Todd Howard, legenda herního průmyslu z Bethesdy, se v nejnovějším dílu Kinda Funny Gamescast rozpovídal o své kariéře, Bethesdě a zejména o hrách Starfield a Fallout.

Todd Howard o hrách Starfield a Fallout

Fallout v posledních týdnech dominuje diskuzím nejen v herní komunitě, ale i mimo herní průmysl, díky své obrovské popularitě, který způsobil stejnojmenný seriál. Díky seriálu od Amazonu se zvedly mimo jiné prodeje her napříč celou sérií.
Fallout rovněž vyvolal diskuze kvůli tomu, že podle všech dostupných informací by měl pátý díl dorazit ještě v tomto desetiletí. Hráči i Xbox si jsou vědomi popularity této série. Fallout 5 by ale podle všeho měl dorazit a po novém The Elder Scrolls.
Na druhé straně, hra Starfield, která vyšla v září minulého roku, zaznamenala výrazný pokles počtu hráčů, a to stejně tak v počtu pozitivních hodnocení. Například po svém peaku na platformě Steam, kdy v jednu chvíli hrálo Starfield více než 330 000 hráčů, se nyní počet aktivních hráčů ustálil na přibližně 5 000.
Přestože bylo již před vydáním hry potvrzeno, že první rozšíření hry bude mít název Shattered Space, až do nedávna nebyly k dispozici žádné podrobné informace o tom, co rozšíření obnáší a kdy bude vydáno.
Todd Howard nyní poskytl určitou představu o časovém plánu, přičemž zdůraznil, že Shattered Space bude vydáno na podzim 2024. Již v červnu se můžeme těšit na první trailer k rozšíření Shattered Space.

Obrázek: bethesda.net

Příspěvek z superparmeni.eu

Zdroj: Gamers Generation 

Zdroj: ICT NETWORK NEWS 

Konference ISP FUTURETEC 2024

Rádi bychom vás pozvali na již 6. ročník nejočekávanější technicky zaměřené konference FUTURETEC, která se bude konat 06. 06. 2024 na Vysočině v hotelu Kraskov.

Číst dále »