Přeskočit na obsah

Trader vydělal 23 milionů dolarů na flipování memecoinů Solana

Obchodník získal 6,28 milionu dolarů za obchodování s BONK, 9,51 milionu dolarů za obchodování s WIF a 7,04 milionu dolarů s BODEN.

Obchodník s memecoiny inkasoval milionové zisky z několika pozic na tokenech s memovou tématikou Solana.

Dne 26. dubna firma Lookonchain, která se zabývá analýzou blockchainu, označila pohyby obchodníka s účtem Solana Name Service s názvem „paulo.sol“. Kryptopeněženka realizovala zisky na meme tokenech jako Dogwifhat (WIF), Jeo Boden (BODEN) a Bonk (BONK).

Obchodník se do BONK dostal již 11. listopadu 2023. Uživatel si všiml, že hodnota memecoinu roste, a tokeny nakoupil. Obchodník poté prováděl swingové obchody, nakupoval na minimech a prodával na maximech. Celkem obchodník vydělal obchodováním s BONK přibližně 6,28 milionu dolarů.

Mezitím si obchodník všiml také WIF a BODEN. Když se tokeny poprvé objevily online, držitel memecoinu Solana se do nich okamžitě nevrhl.

Obchodník však začal intenzivně nakupovat, když poprvé vykázaly výkyvy směrem vzhůru. Obchodník začal nakupovat WIF 4. prosince 2023 a BODEN začal obchodovat 6. března. Celkem obchodník realizoval zisky ve výši 9,51 milionu USD z obchodů s WIF a 7,04 milionu USD z obchodů s BODEN.

Celkově obchodník realizoval přes 22,83 milionu dolarů z flipování meme tokenů založených na Solaně. Zatímco obchodník si již zajistil milionové zisky, uživatel kryptoměn v době psaní tohoto článku stále drží 7,6 milionu dolarů v tokenech BODEN a 5,7 milionu dolarů ve WIF.

Kromě těchto držených memecoinů začal obchodník vkládat peníze i do dalších memecoinů. Kryptopeněženka začala nakupovat tokeny s názvem PUPS a POPCAT.

Za POPCAT obchodník utratil 1,77 milionu dolarů a za PUPS téměř 6 milionů dolarů, čímž se stal jeho největším držitelem na Solaně.

Členové komunity obchodníka za tyto působivé pohyby chválili. Jeden z uživatelů X uvedl, že obchodník neměl štěstí, ale měl „větší přesvědčení“ než ostatní.

Jiný uživatel uvedl, že obchodník měl „diamantové“ ruce, což je termín používaný k popisu obchodníků s kryptoměnami, kteří dokáží držet tokeny i pod tlakem.

Tento obchodník je jedním z mnoha, kteří sklidili zisky z šílenství kolem memecoinu Solana. Dne 29. prosince obchodník vyhrál jackpot 2 miliony dolarů poté, co na memecoin založený na SOL vsadil pouhých 62 dolarů. Další z nich 3. dubna proměnil 13 000 dolarů na 2 miliony dolarů za pouhou hodinu, když memecoinové šílenství pokračovalo.

Zdroj: cointelegraph.com

Obrázek: Dexscreener (via Lookonchain)

Zdroj: ICT NETWORK NEWS