Přeskočit na obsah

Twitter zavádí vyhledávání podle klíčových slov pro DM

Twitter konečně spustil vyhledávání podle klíčových slov pro DM, což poskytuje prostředky k nalezení konkrétních zmínek v jakémkoli textu DM, takže můžete sledovat minulé konverzace, produkty a zmíněné osoby, sdílené odkazy atd.

Aktualizace možností vyhledávání DM na Twitteru nyní filtruje vaše dotazy do čtyř segmentů:

Vše – zobrazí všechny výsledky pro váš dotaz, včetně shody uživatelského jména a klíčových výrazů
Lidé – zvýrazňuje relevantní uživatelská jména na základě vašeho vyhledávacího dotazu
Skupiny – zobrazuje skupinové chaty, které používají váš hledaný výraz
Zprávy – které nyní zobrazují všechny shody klíčových slov v konkrétních DM

Díky tomu bude mnohem snazší prohledávat vaše DM a poskytne to více funkcí pro použití DM širším spektrem způsobů, zejména pro zákaznický servis a hledání minulých odpovědí a závazků.

Na projektu se pracuje více než rok. Doposud jste mohli své DM vyhledávat pouze podle uživatelského jména – což je užitečné, ale nedává vám to plnou kapacitu k vyhledávání relevantních zmínek a výrazů ve vašich soukromých zprávách.

Twitter v minulosti experimentoval s pokročilejšími funkcemi vyhledávání v DM, jako je vyhledávání sdílených médií a odkazů ve specifickém vlákně DM.

Schopnost vyhledávat podle obsahu zpráv je však pravděpodobně tím nejvýznamnějším vývojem a je dobré mít tuto funkci konečně k dispozici, takže můžeme začít experimentovat s tím, co najdeme.

A opět, pro značky je nejviditelnější výhodou zlepšená odezva zákaznických služeb. Poskytnutí dalších vyhledávacích nástrojů vám pomůže zefektivnit vaše reakce na DM – například nyní můžete vyhledávat všechny uživatele, kteří se zeptali na nějaký produkt, a poté poskytovat relevantní aktualizace, jakmile se vám budou hodit, nebo můžete vyhledat minulé odpovědi na podobné dotazy, což vám ušetří čas na odpovědi.

Existuje celá řada způsobů, jak jej lze použít – nové možnosti vyhledávání v DM na Twitteru jsou k dispozici všem uživatelům.

Zdroj: socialmediatoday.com

Zdroj: SOCIAL MEDIA NETWORK NEWS

Zdroj: B2B NETWORK NEWS