Přeskočit na obsah

Ubisoft ruší několik projektů včetně Project Q

Reputace a plány společnosti Ubisoft klesají asi tak rychle, jako servery hry For Honor v roce 2017. Společnost kromě odkládání her a stávky zaměstnanců zároveň zrušila hned několik projektů.

Nejhorší rok pro Ubisoft?

Herní gigant Ubisoft Ubisoft zrušil několik projektů, včetně hry Project Q, která byla ohlášena před rokem a měla být inspirována populární hrou Fortnite. Ubisoft chtěl vytvořit trvalou hru, do které by přidával nový obsah, ale nakonec se rozhodl soustředit se na své nejdůležitější projekty jako AC Mirage a Avatar.

Zatím se zdá, že zrušení několika projektů společnosti nepomáhá, protože stále nestíhají s vývojem hry Skull and Bones. Hra sama o sobě vypadá špatně po dlouhém vývoji, takže nepředpokládáme úspěšný start. Ubisoft se může spoléhat jen na své nejúspěšnější hry jako AC nebo Avatar nebo na stále populární hru Rainbow Six.

Někteří zaměstnanci Ubisoftu se v poslední době rozhodli také stávkovat, což může ovlivnit budoucí vývoj a vydání her. Společnost mimo jiné čelí kritice ohledně kvality svých her, zejména ve srovnání s konkurencí.

Obrázek: ubisoft.com

Zdroj: Gamers Generation

Zdroj: ICT NETWORK NEWS

Generated by Feedzy