Přeskočit na obsah

Uniview je novou značkou v portfoliu ATC

Společnost AT Computers má v sortimentu nově i IP kamery značky Uniview. Produkty již má skladem pro Českou republiku i Slovensko.

Značka Uniview čerpá z 16letých zkušeností s výrobou kamerových systémů a je jednou z nejprodávanějších značek bezpečnostních kamer na našem trhu. Nabízí profesionální řešení jak pro malé instalace zabezpečení domácností a malých firem, tak i střední a velké projekty pro komerční a průmyslovou sféru.

Má mimořádně širokou nabídku IP kamer, určených pro vnitřní i venkovní instalaci, v drátovém i bezdrátovém provedení, včetně úložišť, držáků a dalšího příslušenství, a na produkty se vztahuje záruka 3 roky.

Za dodavatele se ke spolupráci vyjádřil Tomáš Prachař: „AT Computers jako největší velkoobchod v CZ byl jasnou volbou pro distribuci produktů Uniview. ATC vnímáme jako silného a stabilního partnera na poli ICT produktů, díky kterému dokážeme plně rozvinout potenciál značky na tuzemském trhu. Nedávno opakovaně získané ocenění v ChannelWorld Awards 2021 to jen podtrhuje.“.

Produkty Uniview má u ATC na starosti project manager Alžběta Banašová (banasova@atcomp.cz), která k novince doplňuje: „Jsem moc ráda, že se nám podařilo rozšířit portfolio o tuto špičkovou značku kamer a těším se na nastávající spolupráci.“.

Více informací na http://www.atcomp.cz/.

Zdroj: RESELLER CHANNEL NETWORK NEWS

Zdroj: ICT NETWORK NEWS