Přeskočit na obsah

V Somálsku byla dokončena výstavba kabelové přistávací stanice Hormuud Telecom

Vertiv oznámil, že dokončil instalaci podmořské kabelové přistávací stanice Hormuud Telecom v Somálsku.

Přesná poloha zařízení nebyla sdílena, ale společnosti uvedly, že CLS s otevřeným přístupem pojme různé podmořské kabely.

Semi-Bulk stejnosměrné napájecí systémy Netsure 7100, přímo expanzní podlahové chladicí jednotky Liebert PDX, systémy akumulace energie a invertory a řada projektových služeb, včetně dohledu nad instalací a uvedení do provozu.

Hormuud Telecom se sídlem v Mogadišu a založený v roce 2002 je významným poskytovatelem telekomunikačních služeb v Somálsku. V loňském roce se stala novým členem a signatářem DARE1 Construction and Maintenance Agreement (C&MA).

Somálsko má v současné době v Mogadišu tři kabelové přistávací body pro kabely Djibouti Africa Regional Express 1 (DARE1) a Djibouti Africa Regional Express 1 (DARE1). Ve městě má přistát také kabel Meta-led 2Africa.

Bosaso je také domovem kabelů DARE1 a Gulf2Africa (G2A). G2A také přistává v Berbeře, přičemž město má být také přistávacím bodem pro kabely Africa-1 a 2Africa.

Nadcházející kabel Peace má přistát v Mogadišu a bude zahrnovat další přistávací body v Somálsku v Kismayo, Bosaso a Kismayo.

Zdroj: datacenterdynamics.com

Zdroj: DATACENTER NETWORK NEWS

Zdroj: ICT NETWORK NEWS

Generated by Feedzy