Přeskočit na obsah

Veracode a Accion Labs vybudují v Praze vývojové centrum

Americká bezpečnostní technologická firma Veracode a softwarová společnost Accion Labs vybudují v Praze nové inženýrské centrum, které v první fázi zaměstná 100 lidí. Centrum rozšíří výzkum a vývoj Veracode v Evropě. Uvedli to zástupci společnosti v tiskové zprávě.

„Po pečlivém výběru jsme se rozhodli pro Prahu, abychom rozšířili naši globální technickou přítomnost v Evropě. Získáme přístup k vysoce kvalifikovaným inženýrským talentům v České republice, a urychlíme tak náš pokračující růst a posílíme pozici globálního lídra na trhu bezpečnostních aplikací. Posílením našich stávajících týmů v USA získáme také růst naší inovační kapacity a růst schopnosti dodávat naše klíčové služby zákazníkům,“ uvedl produktový manažer Veracode Brian Roche.

Veracode dodává řešení pro testování bezpečnosti aplikací. Jejím vlastníkem je investiční skupina Thoma Bravo. Předtím spadala pod CA Technologies, která již má v Praze vývojové centrum. Accion Labs se soustředí se na zakázkový vývoj a konzultace. Americká firma má zhruba 5000 zaměstnanců.

TZ

Foto: Shutterstock

Zdroj: ICT NETWORK NEWS