Přeskočit na obsah

Vyrazte do akce s kvalitní outdoorovou kamerou

LAMAX představuje LAMAX W7.1 – 4K akční kameru, která bude držet krok s vaším aktivním životním stylem.

Jsou okamžiky, které se neopakují. Ať už jde o zážitky z pohodové dovolené u moře nebo o adrenalinovou výpravu do hor, jedno zůstává společné, chceme si uchovat co nejvěrnější vzpomínky. Většina z nás pak sáhne po mobilním telefonu a jednoduše fotí a natáčí. Kdo ale jednou poznal výhody outdoorové kamery, ten může potvrdit, jak málo stačí k tomu, aby se záznam přiblížil realitě.

Kouzlo outdoorové kamery spočívá především v její odolnosti. V podstatě s ní můžete natáčet a fotit v situacích a podmínkách, kde by se váš mobilní telefon nebo fotoaparát jen stěží dal použít, zkrátka přímo v akci. Malý přístroj tak mobil zastoupí v situacích, jako je třeba potápění, jízda na snowboardu nebo túra v extrémním počasí. Jednou z takových akčních kamer je LAMAX W7.1. Co umí?

Vydrží i bez pouzdra

Outdoorová kamera LAMAX W7.1 je určena aktivním lidem, kteří jsou ve svém živlu především při adrenalinových sportech nebo výpravách. A vydrží opravdu hodně. Můžete se s ní potápět do hloubky 12 metrů, aniž byste potřebovali pouzdro. S pouzdrem, které je součástí balení, kamera zvládne dokonce 40 metrů. Nevadí jí sníh, déšť ani otřesy a nárazy. Přitom dokáže pořizovat záběry v nejlepší 4K/30 fps kvalitě.

Výbornou vychytávkou je stabilizační funkce MAXsmooth, a tak i ty nejextrémnější záběry zůstanou bez rozklepání. To se hodí třeba při jízdě na horském kole. Slowmotion zase až čtyřnásobně záběry zpomaluje, přičemž zachovává Full HD kvalitu. Tak třeba skvěle vyniknou triky na prkně.

Čerstvé zážitky můžete pouštět do světa hned a bez čekání. Kameru lze připojit k Wi-Fi a s mobilem ji rychle propojíte pomocí aplikace. Extrémní videa nebo fotky tak můžete posílat svým blízkým ihned klidně na druhý konec světa anebo je postovat na sociální sítě.

Vždy vidíte, co právě natáčíte

Kamera se jednoduše ovládá pomocí dotykového 2” displeje nebo tlačítek. Vše je přehledné a vždy rychle připravené k natáčení nebo focení. Nepromeškáte tak vůbec nic. Natočené záběry si lze bezprostředně po akci prohlédnout. Je libo selfie? Žádný problém. I na to bylo myšleno, takové snímky lze jednoduše pořídit pomocí 1,4” předního displeje.

Krabice plná příslušenství

Kamera LAMAX W7.1 je dodávána s bohatým příslušenstvím. Odpadá tak starost se sháněním drobností, které zkrátka ke kameře potřebujete. V krabici najdete třeba již zmiňované pouzdro na potápění, držák na kolo nebo na helmu či utěrku z mikrovlákna. Nechybí ani standardní stavový závit, a hlavně kvalitní baterie, která zvládne až 2 hodiny záznamu ve Full HD. Pro delší natáčení není problém baterii rychle vyměnit. K ukládání dat pak slouží micro SD karta s kapacitou až 128 GB.

Outdoorovvá akční kamera LAMAX W7.1 je dostupná na e-shopu za 3 390 Kč.

Parametry akční kamery LAMAX W7.1:

LCD Dotykový 2” TFT LCD, přední 1.4” TFT LCD
Vodotěsnost Až do 12 m bez pouzdra, do 40 m ve vodotěsném pouzdře
Rozlišení videa 4K – 3840×2160 30 sn./s
2.7K – 2704×1520 při 30 sn./s
1080p – 1920×1080 až do 120 sn./s
720p – 1280×720 až do 240 sn./s
Video formát Formát MP4, komprese H.264
Foto formát JPG
Rozlišeni foto až 16 Mpx
Paměť Micro SD až 128 GB (minimální rychlost UHS-I U3)
Konektivita WiFi, micro USB, micro HDMI
Kapacita baterie 1350 mAh
Výdrž baterie 120 min (při 1080p videu)
Rozměry 64 × 42 × 32 mm
Hmotnost 127 g
Funkce: stabilizace MAXsmooth, WiFi, sekvenční fotografie, časosběrné video/foto (timelapse), zpomalené video, korekce rybího oka, cyklické nahrávání, nastavení expozice, dlouhá expozice, samospoušť, české menu, nastavení frekvence sítě, datum a čas ve videu, automatické vypnutí, spořič obrazovky, nastavení ostrosti, nastavení kvality videa, nastavění zvuku tlačítek
Funkce aplikace: zapnutí/vypnutí nahrávání, náhled natáčeného videa, přehrávání videí, zobrazení fotografií, změna nastavení, přenos záznamů do telefonu
Kompatibilní příslušenství: standardní příslušenství pro akční kamery, příslušenství se 1/4“stativovým závitem

TZ

@RadekVyskovsky

Zdroj: KANKRY

Generated by Feedzy