Přeskočit na obsah

Warcraft 3: Reforged byl podfinancovaný a nikdy nebyl priorityou, tvrdí zdroje Bloombergu

Podle zdrojů, které byly zasvěcené přímo do vývoje Warcraft 3: Reforged, byl projekt velmi podfinancovaný a Blizzard ho celkově výrazně zanedbal.

Warcraft 3: Reforged se stal vodou na mlýn lidem, kteří tvrdí, že předělávky a remastery jsou pouze ždímačkou na peníze, která má bez velkého úsilí přinést velké zisky. Podporu teď tato tvrzení získávají i díky zprávám, které vypluly na povrch ohledně vývoje návratu legendární strategické hry.

Podle Bloombergu, který vedl rozhovory s jedenácti lidmi zasvěcenými do vývoje  a jeho zdrojů totiž Blizzard hru podfinancoval, pracoval na ní příliš malý tým a vývoj byl obecně špatně koordinován. “Ten projekt nikdy nebyl pro společnost prioritou,” tvrdí jeden ze zdrojů. Warcraft 3: Reforged prý nedosáhl na potřebný rozpočet, protože Activision se soustředí na prodávanější série. Neočekávalo se totiž, že by remake dosáhl prodejních úspěchů, na které jsou v Activision zvyklí. Projekt údajně vyžadoval více práce než vydavatel původně očekával a malý tým měl tak nesmírně náročnou pozici.

Blizzard později sliboval nápravu problémů a přidání dalšího obsahu, ale od vydání uběhl již rok a půl a nic podobného se stále nestalo.

Martin Havel

Obrázek: pcgameshardware.de

 

Zdroj: Gamers Generation

Zdroj: ICT NETWORK NEWS

Generated by Feedzy