Přeskočit na obsah

WWE 2K22 dorazí až příští rok, představuje se prvním trailerem

Série WWE 2K se již dlouho potácí ode zdi ke zdi jako opilec ve tři ráno. Podaří se jí najít správnou cestu a vrátit se mezi oblíbence fanoušků?

Fanoušci wrestlingu si v posledních letech na počítačových hrách moc neměli co užívat. Série od 2K totiž byla rok od roku ne stejná, jako se často kritizují sportovní hry. Byla rok od roku horší. Každý rok, jako kdyby vývojáři vložili do hry ještě méně úsilí a fanoušci to poznali. Naráželi na jeden bug za druhým a zábavy ubývalo. Hry sbíraly tragické známky v recenzích a hodnoceních hráčů a pomalu ale jistě spěly k záhubě. Až se po zpackaném WWE 2K20 rozhodl vydavatel vystavit stopku. O rok později mělo vyjít arkádové a karikaturní WWE 2K Battlegrounds, které bylo o něco lepší, ale v žádné případě světoborné. Teď se po dvou a půl letech bude vracet “realistický” wrestling.

Vývojáři tak měli výrazně více času na to, aby hru doladili a my pevně doufáme, že to bude na první pohled znatelné. I když upřímně, z prvního pohledu to tak zas tak nevypadá. Grafická podobnost s předchozími tituly je naprosto jasná. Ale hlavní slogan na konci traileru, že tento rok to bude jinak. Tak snad. Je to dost možná poslední šance WWE pod taktovkou 2K. Jestli to vývojáři opravdu splní se dozvíme v březnu příštího roku.

Martin Havel

Obrázek: gamerant.com

Zdroj: Gamers Generation

Zdroj: ICT NETWORK NEWS

Generated by Feedzy