Přeskočit na obsah

Xbox Live Gold hry zdarma nabídnou i český fotbálek

Březnová nabídka her zdarma pro službu Xbox Live Gold už tradičně potvrzuje, že ji Xbox po stránce her pomalu ale jistě upozaďuje.

Xbox svoji nabídku Games with Gold pro březen 2022 a potvrdil, že tato služba již dávno není jeho prioritou. Ta se totiž přesunula směrem ke Game Passu. I přesto ale každý měsíc hráči dostávají hry zdarma, pokud službu stále mají. Tentokrát mezi nimi najdeme hry The Flame in the Flood, ve které se budete v roli malé holčičky s jejím psem snažit přežít, sbírat zásoby a vyhýbat se nebezpečí napříč postcivilizační Amerikou. Pro ty, kteří se radši vydají do světa sportu zde má Xbox tentokrát hru od českých vývojářů Street Power Soccer. Ta vás pošle na pouliční plácek, na němž se budete prohánět s mičudou s trošku přifouknutou fyzikou umožňující šílené triky.

Fanošuci starších her potom dostanou ještě dvě hry ve zpětné kompatibilitě, kterými jsou Sacred 2 Fallen Angel SpongeBob’s Truth or Square. První jmenovaná hra vás vezme do světa akčního RPG, ve kterém budete plnit nespočet úkolů v rozlehlém světě. Fanouškům SpongeBoba potom zřejmě nemusíme příliš představovat hopsačku s jejich oblíbeným hrdinou, ve které budete hledat ztracený recept na hamburgery. Data ve kterých je možné hry stahovat najdete ve videu výše.

Obrázek: game-news24.com

 

Zdroj: Gamers Generation

Zdroj: ICT NETWORK NEWS