Přeskočit na obsah

Zaplaťte hodinkami s Google Pay

Posuňte se na novou úroveň a využijte hodinky TicWatch s Wear OS naplno. Vzhledem k tomu, že Google Pay zprovoznil své služby i v České republice, získávají hodinky nový význam – dají se snadno použít jako bezkontaktní platební karta.

Google Pay představuje snadný a rychlý způsob placení, a to na webu, v obchodech i na dalších místech. Jedná se o univerzální službu se zabezpečenými platebními údaji a účet navíc lze spravovat kdekoli – na webu nebo v aplikaci na mobilu.

Tato funkcionalita je dostupná na všech hodinkách vybavených systémem Wear OS od Google, které mají zároveň i technologii NFC pro komunikaci s platebním terminálem (a nejen s ním).

Z portfolia TicWatch se rak jedná konkrétně o modely TicWatch C2 / C2+, TicWatch E3, TicWatch Pro / Pro 2020 / Pro 4G / Pro 3 GPS, tedy všechny modely mimo E2 a S2.

Funkce je dostupná jak u aktuálně nových hodinek, tak i všech stávajících, stačí si ji v menu zapnout.

Jak aktivovat Google Pay v hodinách TicWatch?

K zprovoznění stačí spustit aplikaci Google Pay. Pokud je deaktivovaná, tak stačí spustit aplikaci Google Play a v ní najít “Pay” a zvolit “Povolit aplikaci”. Poté postupovat podle informací na displeji, které jsou v českém jazyce. K uvedené postupu je potřeba mít po ruce i telefon, který se s hodinkami páruje, a případně i platební kartu, kterou tam bude uživatel zadávat. Poté už můžete platit hodinkami stejně jako bezdrátovou platební kartou, stačí je přiložit k platebnímu terminálu.

TZ

@RadekVyskovsky

Zdroj: KANKRY