Přeskočit na obsah

Zeittec postaví datové centrum pro Santos Port Authority

Brazilská firma Zeittec postaví nové datové centrum pro Santos Port Authority (SPA). Mezi společností Zeittec a státní společností SPA, která spravuje přístav Santos ve státě São Paulo, byla podepsána smlouva o výstavbě nového datového centra.

Stavba Safe Room by měla začít v lednu a podle prognózy budou práce dokončeny v polovině roku 2023.

„Postavíme robustní a odolné zařízení s redundantními UPS a generátory, abychom zajistili vysokou dostupnost a bezpečnost při zpracování dat,“ řekl obchodní ředitel společnosti Zeittec Claudenir de Oliveira.

Společnost uvedla, že SPA Safe Room bude chráněným prostředím proti požárům – včetně stěn certifikovaných NBR 10.636, které jsou schopné odolávat požáru až 120 minut (CF 120) – a vloupání. Bude obsahovat strukturovanou kabeláž CAT 6A a laserová multimódová optická vlákna OM4.

Nový Safe Room je strategickou součástí projektu digitalizace Porto de Santos. Port Authority implementuje řešení včetně digitalizace informací o lodní dopravě, monitorování přístavního regionu pomocí dronů a zavádění vlastní 5G sítě, aby umožnila aplikacím internetu věcí optimalizovat přístavní logistiku a tok nákladu.

Společnost Zeittec, založená na počátku 21. století, se zaměřuje na projekty datových center na klíč pro klienty, včetně modernizací, modulárních a kontejnerových nabídek. Společnost dokončila zařízení pro Brazilský institut geografie a statistiky (IBGE) v Rio de Janeiru v prosinci 2021, kde budou uložena všechna data a aplikace ze sčítání lidu v zemi v roce 2022.

V roce 2021 také realizovala projekty pro brazilský vrchní soud Rondônia v Porto Velho, dopravní skupinu Águia Branca v Espírito Santo a pro operace švýcarského výrobce Bühler Group v Curitibě.

Loni společnost oznámila, že postaví datové centrum pro Ministerstvo veřejné správy Mato Grosso do Sul (Ministério Público do Mato Grosso do Sul nebo MP-MS) v západní Brazílii; vyvíjí také zařízení pro Sebrae-PR, brazilskou službu podpory mikro a malých podniků v Curitibě a Federální univerzitu Espírito Santo (UFES).

Zdroj: datacenterdynamics.com

Zdroj: DATACENTER NETWORK NEWS

Zdroj: ICT NETWORK NEWS