Přeskočit na obsah

Zella DC uvádí na trh nabídku mikro datových center jako služby

Australská firma poskytující mikro datová centra Zella DC uvádí na trh nabídku mikro datových center jako služby.

Společnost uvedla, že Zella MDCaaS odstraňuje potřebu počátečního kapitálu a převádí jej na „inkluzivní měsíční poplatek“, který zahrnuje dodání, instalaci, podporu a údržbu.

Společnost uvedla, že nová možnost „jako služba“ je k dispozici pro všechna její stávající mikro datová centra a poskytuje nový model Opex, který poskytuje společnostem „možnost zpracovávat více dat na Edge“.

„Slaďujeme naše řešení s dalšími nabídkami IT služeb jako služby, jako je SaaS, IaaS atd. Jsem nadšený, že mohu zákazníkům umožnit získat výhody našich mikro datových center bez předem poskytnutého Capexu,“ řekla Angie Keeler, spoluzakladatelka a generální ředitelka Zella DC.

Dříve známá jako Zellabox, Zella DC byla založena v Perthu v západní Austrálii a nabízí řadu produktů mikro datových center.

V červenci získala Zella od státem provozovaného AMGC Commercialization Fund 400 000 AU na výzkum a vývoj „mikro datového centra příští generace“, které využívá nové lehké materiály zpomalující hoření k zajištění zlepšení designu, škálovatelnosti a energetické účinnosti.

Zdroj: datacenterdynamics.com

Zdroj: DATACENTER NETWORK NEWS

Zdroj: ICT NETWORK NEWS

Generated by Feedzy