Přeskočit na obsah

Konference New Retail Summit 2023

Po roce budou mít klíčoví hráči slovenského obchodního trhu opět možnost se osobně setkat a probrat směřování trhu v kontextu současných trendů. Soustřeďme se na příležitosti, které se pro obchod a jeho partnery v současném období otevírají. Ukažme, jaké inovace pomáhají právě v krizi a jakou roli mohou obchod i jeho dodavatelé hrát ve snaze o návrat k ekonomickému růstu. Jak zvládnout propojení online a offline? Jak si udržet zákazníky? Jak úspěšně projít digitální transformací? Přijďte diskutovat na New Retail Summit 2023, společně s dalšími odborníky na téma, jak vyjít z krize silnější, který se bude konat 25.–26. 4. 2023 v Bratislavě.

Tato konference je určena pro všechny, kteří chápou „new retail“ jako příležitost pro rozvoj svého podnikání v ČR. Účastní se více než 400 zástupců managementu obchodních firem, ale i dodavatelů zboží, technologií a dalších služeb pro obchod.

Blue Events pořádá na Slovensku již 4. ročník, nově tato akce trvá dva dny. Proč „New“? Založili jsme novou tradici, a to s akcentem pro propojení online a offline obchodu do světa „nového retailu“.

Více informací

 

Zdroj: B2B NETWORK NEWS