Přeskočit na obsah

AC: Valhalla obdrží učenlivý Discovery Tour

Líbí se vám prostředí které zpracovávají vývojáři série Assassin’s Creed? Máte již třetí možnost okusit historickou pouť, která nepodléhá soubojům, plněním rozsáhlých úkolů a všemu tomu, co známe z velkých open world her od Ubisoftu. Chybět nebude ani pestrý výběr postav.

Discovery Tour: Viking Age bude zdarma pro všechny, kteří vlastní základní hru. Novinkou ovšem jsou konzolové verze spolu s vybranými streamovacími službami jako například Stadia. “Hra” bude dostupná v PC verzi 19 října a začátkem roku 2022 na všechny ostatní platformy. Samostatnou verzi bude možné zakoupit za cca 500 Kč.

Autoři také mluví o bližší spolupráci s vybranými historiky a archeology, kteří pomáhají přiblížit život v 9. století. K těm se přidali i některá muzea, která poskytla celou plejádu podkladů z tohoto období.

Je to zkrátka netradiční vzdělávací zážitek, který rozhodně stojí za to si vyzkoušet. Nezáleží na tom jestli jste hráč, nebo zapálený nadšenec historie v Discovery Tour máte jistotu, že i videohry vás mohou vzdělávat a jít opravdu do hloubky daného tématu. Umíte si představit hodinu dějepisu podanou touto formou? Já vím…. krásná představa, kterou by jistě ocenilo mnoho studentů.

Jan Soukup

Obrázky: ubisoft.com

Zdroj: Gamers Generation

Zdroj: ICT NETWORK NEWS

Generated by Feedzy